Lad mad være din medicin

mad medicin
Dette indlæg indeholder en bøn til os allesammen. På samme måde og af mange de samme årsager, som der er behov for et stærkt øget fokus på miljøets problemer, bør der også være på vores individuelle forebyggende og generelle sundhed.

Passer vi ikke på os selv, vil vi ligesom planeten langsomt dø indefra, blive eksponeret for langt flere sygdomme og vores egen evne til at helbrede os selv svækkes mere og mere.

Naturen sender os lige nu et vigtigt budskab. Vi bliver mere og mere modtagelige overfor sygdomme og nye sygdomme finder grobund i vores kroppe.
Hvorfor nu det….?
 
Mit bud er….
 
Når vi oplever mentale og fysiske problemer, så søger rigtig mange et Quick fix, hvor medicinering alt for ofte er involveret. Medicinalindustriens opgave synes mere og mere at være, at opfinde en pille til enhver tænkelig sygdom. Kroppens egen egne til at helbrede sig selv synes irrelevant.
Sundhedsvæsnets evner er en gave til os… men der er sket et skred i den forkerte retning.
Vi fylder os dagligt med kemi – både fra medicin, tøj, kost, rygning, alkohol, kemikalier osv osv osv… det gør vi uden tanke på hvad det gør ved vores generelle sundhed. Kan vi ikke se det – så skader det os sikkert ikke.
De utallige medicinske muligheder, slankeprodukter, markedsføringsstrategier, gør at vi ikke føler behovet for at ændre vores livsstil. Vi vælger ofte den nemme løsning mod vores daglig stress, dårlige kostvaner, manglende lyst til motion, lavt selvværd, utilfredshed, behov for anerkendelse mm.
Resultat… Antallet af mennesker, der er belastet af overvægt er fordoblet siden 80’erne og 264 mio lider af depression på verdensplan. Pillen mod depression er lavet og pillen mod fedme er også på vej (wtf).
Alt dette kemi påvirker vores krop, vores mindset og i høj grad vores immunforsvar negativt….
Start en sund livsstil nu, så vi sammen kan forebygge og ikke blot Quick fixe.

Ressourcer
https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/obesity-and-overweight
https://www.nationalgeographic.com/what-the-world-eats/
https://www.who.int/health-topics/depression#tab=tab_1
https://www.drperlmutter.com/focus-areas/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Call Now Button