Om virksomheden

Bagnkop MindBody

CVR nr. 38687956

Administrativ adresse:

Pilekrogen 12, 9900 Frederikshavn

Fysisk adresse:

Danmarksgade 29B, 9900 Frederikshavn

Betingelser for behandlinger, yoga og events i klinik

Betaling
Betales efter behandling direkte til din behandler. Du kan betale med kort eller MobilePay.

Behandlinger i klinikken er inkl. moms. Yoga er momsfritaget.

Hold og events
Booking af yoga- og meditationsforløb samt events betales som udgangspunkt via bookingsystemet eller til Katrine Bagnkop på mobilepay 556074 umiddelbart efter booking.
Events og forløb afholdt af eksterne facilitatorer afregnes direkte med instruktøren – Du vil modtage særskilt info herom.

Gavekort
Bemærk at gavekort til Bagnkop MindBody kun kan bruges til behandlinger, yoga og hold afholdt af Katrine Bagnkop samt til køb i klinikkens shop.
Gavekort til andre behandlere og instruktører aftales direkte med dem.

Nice to know
Før du kommer til din første behandling hos Bagnkop MindBody, så bedes du vurdere hvad det er du gerne vil have jeg hjælper dig med. Jo bedre du klæder mig på, jo bedre kan jeg hjælpe dig.

Afbudspolitik
Der kan opstå situationer, hvor der ikke er mulighed for at komme til aftalt behandling. Men af respekt for tiden, der er sat af til dig, beder jeg dig venligst foretage eventuel afbestilling senest 24 timer før behandlingens start, så jeg har mulighed for at tilbyde tiden til en anden kunde.
Ved afbud under 24 timer inden din behandling betales 50% af den bookede behandlings pris.
Ved udeblivelse uden afbud betales 100% af den bookede behandlings pris, inden ny tid kan bestilles.

SÆRLIGT VEDR. PERSONDATA OG PRIVATLIV:
De oplysninger, der gives under behandlingen er beskyttet af Persondataforordningen fra 2018. Det betyder at der er samme tavshedspligt som i det offentlige sundheds- og sygehus system.

Ved booking giver du i betingelserne tilladelse til at Bagnkop MindBody:

 • må benytte mine journaloplysninger i anonymiseret form i forbindelse med forskningsprojekter med det formål at belyse klinikkens behandlingsmetodes effekt og / eller anvendelsesmuligheder.
 • må benytte mine journaloplysninger i anonymiseret form i forbindelse med eksempler på behandlingsmetodens effekt og anvendelsesmuligheder når der undervises i behandlingsmetoden til studerende.

Du giver ved booking af behandling:

 • Samtykke til brug og opbevaring af dine data og personlige oplysninger.
 • Samtykket er givet til registrering og opbevaring af journalføring under behandlingsforløb.
 • Opbevaring af journal sker i aflåst arkivskab i klinikken.
 • Der sker ingen udlevering af informationer om behandling til tredje part.
 • Ved evt. ændring af behandlingsforløb, indhentes nyt samtykke.
 • Samtykket kan tilbagekaldes uden at det er til skade for mig eller min behandling.
 • Du har ret til at få dine personoplysninger slettet. Din behandlingsjournal makuleres generelt senest 5 år efter afsluttet behandlingsforløb, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode vedr. lovgivningskrav eller det aftales med dig.
 • Du er oplyst om din ret til at få ændret urigtige eller vildledende oplysninger.
 • Du er oplyst om retten til at flytte mine personoplysninger til anden behandler.
 • Du er indforstået med at behandling i klinikken ikke kan stå i stedet for lægelig behandling.

Handel i fysisk shop og på webshop

Betaling og priser

Alle viste produktpriser på Bagnkop MindBody er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv moms og afgifter, men eksklusiv forsendelse. Alle priser er vejl. udsalgspriser. 

Webshoppen på www.bagnkop-mindbody.dk benytter Stripe og modtager betaling via:
– Dankort, VISA Dankort, MasterCard

Når du handler på vores webshoppen, gemmer vi alene de oplysninger, der er nødvendige for at levere den bestilte vare. Vi har ikke mulighed for at videregive kortoplysninger, trække et beløb flere gange eller lign. 

Levering

Bagnkop MindBody sørger for levering til pakkeshop / udleveringssted primært med DAO, til modtager på den hurtigst mulige dato efter bestilling. Rettidig levering forudsætter dog at DAO og BRING overholder leveringstiden. Såfremt der opstår forsinkelser hos BRING eller DAO, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Bagnkop MindBody naturligvis en ny leverance uden beregning.

Vi leverer til hele Danmark. Leveringer i Danmark koster fra 59 kr. til nærmeste pakkeshop. Levering til adressen koster 79,-.

Leveringstiden er den forventede leveringstid oplyst af fragtfirmaet, som regel 1-4 hverdage i Danmark.

Husk, at du som forbruger har ret til at hæve et køb og få dine penge retur i tilfælde af forsinket levering. Levering skal ifølge Købeloven ske senest 30 dage efter, du har bestilt din vare, medmindre andet er aftalt. Dette gælder både bestillinger hos fysiske butikker og på nettet. Hvis du i tilfælde af forsinket levering ønsker at hæve købet, har du ret til at få dine penge retur inden 14 dage.

Der kan opstå forsinkelser pga. fx indfortoldning, som Bagnkop MindBody ikke kan drages til ansvar for.

Vær opmærksom på at Bagnkop MindBody ikke tager ansvar for fejl skrevet af kunden under leveringsoplysninger, så vær omhyggelig med at skrive dine oplysninger korrekt ind når du placerer ordren.

Fortrydelsesret og returret

Der gives 14 dages fuld returret på ubrugte varer i original emballage købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@bagnkop-mindbody.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Ved returnering sender du din ordrebkræftelse til kundeservice, info@bagnkop-mindbody.dk, og aftaler at du ønsker at returnere varen. Produktet skal være i samme kvalitet, mængde og stand, som da du modtog det. Det betyder, at bl.a. cremer, salte, olier mm. skal returneres uåbnede.

Originalemballagen skal du medsende i ubeskadiget tilstand. Du mister fortrydelsesretten, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. Varer, der ikke er til indtagelse eller til brug på kroppen, må du gerne pakke ud, hvis du kan returnere dem i samme stand og mængde som ved modtagelse.

Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du refunderet det beløb, du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi købsbeløbet på de returnerede produkter, uden unødig forsinkelse og inden 14 dage efter vi har modtaget produktet retur.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Hvis du fortryder købet, skal du kontakte Bagnkop MindBody:

Mail: info@bagnkop-mindbody.dk

Returvaren:

Bagnkop MindBody modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Du hæfter således selv for fragten, når du sender varer retur.

Reklamation

Bagnkop MindBody yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles Bagnkop MindBody inden for rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget (max 2 måneder). Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvis du opdager fejl/mangler ved en vare, skal du oplyse os om din reklamation over fejlen senest 2 år, efter du har modtaget varen.

I tilfælde af eventuelle tvister følger vi Forbrugerklagenævnets afgørelse.

 Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Mail: info@bagnkop-mindbody.dk

Persondatapolitik

Ingen personfølsomme oplysninger, der registreres hos Bagnkop MindBody, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Bagnkop MindBody.

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Herudover registrerer vi IP-adressen, hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. IP-adressen opbevares så længe, det er nødvendigt i forhold til en eventuel politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes.

Den dataansvarlige på www.bagnkop-mindbody.dk er Katrine Bagnkop. Indehaveren og de ansatte for Bagnkop MindBody har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Som registreret hos Bagnkop MindBody har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Bagnkop MindBody via e-mail: info@bagnkop-mindbody.dk

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via http://www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.

Klage indgives via http://ec.europa.eu/odr.

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores mailadresse info@bagnkop-mindbody.dk

I tilfælde af eventuelle tvister følger vi Forbrugerstyrelsens afgørelse.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 28/1-21.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) 

Til:

Bagnkop MindBody

Pilekrogen 12

9900 Frederikshavn

E-mail: info@bagnkop-mindbody.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

______________________________________________________________________________

Bestilt den: _____________________________    Modtaget den:  ___________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ______________________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: ______________________________________________________________________________

Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)