Bliv en del af et fællesskab​

Lej dit Behandlingslokale og Yogalokale hos Bagnkop MindBody

Vil du have et sted, hvor du kan fordybe dig i selvpleje, træning og indre balance? Så er Bagnkop MindBody stedet for dig! Jeg søger skønne samarbejdspartnere, som er ligeså engageret i holistisk og naturlig behandling som jeg er. Jeg tilbyder et rummeligt behandlingslokale og et inspirerende yogalokale til udlejning!

Jeg søger 1 – 2 samarbejdspartnere, som er engagerede og dedikerede i deres fag og som vil indgå som en ligeværdig aktør i huset.

Bagnkop MindBody er beliggende i hjertet af Frederikshavn, og faciliteterne er designet til at skabe en professionel og indbydende atmosfære.

Kontakt mig i dag for mere information!
Tag det første skridt mod at udleve din passion og tilbyde din ekspertise i mit fantastiske behandlingslokale eller yogalokale. 

Skab dit eget rum for healing og balance hos Bagnkop MindBody!

BEHANDLINGSLOKALE
Trænger du til at skabe en behagelig atmosfære for dine klienter? Mit ekstra behandlingslokale på ca 15 m2 er perfekt til at skabe et roligt og afslappende miljø. Uanset om du er terapeut, massør eller holistisk behandler, vil rummet give dig mulighed for at tilbyde den bedste oplevelse for dine klienter. 

YOGALOKALE
Er du en yogainstruktør på udkig efter et perfekt sted til dine klasser? Mit yogalokale på ca 100 m2 er en oase af fred og balance, der er ideelt til at guide dine elever i deres yogapraksis el. lign. Det rummelige og luftige miljø vil skabe den rette stemning, så dine elever kan udforske deres indre rejse og fordybe sig i yogaens verden.

Corrective sounds
Venteværelse

Leje priser

Priser inkl. moms, forbrug og internet:

Pr time: 125,- (min. 1,5 time)

Priser beregnes fra 15 min før første times start og 15 min efter timens afslutning. 

Dagspris 595,- (8 timer sammenhængende)

Adgang til fælles behandlerrum på ca. 14 m2. I tilknytning til behandlerrummet er hyggeligt venteværelse, køkken og toilet.

Fast leje pr. måned 3500,-

Adgang til eget behandlerrum på ca. 14 m2 (umøbleret). I tilknytning til behandlerrummet er hyggeligt venteværelse, køkken og toilet.

Bookingsystem 99,- pr. måned

Adgang til Planway, hvor bookinger og hold kan oprettes og bookes.

Bagnkop MindBody
Venteværelse
Corrective sounds
yoga frederikshavn