Styrk din mentale sundhed

mental sundhed

Styrk din mentale sundhed

I krisetider såsom under Corona pandemien, rammes rigtig mange af os af frygt, angst, isolation og ensomhed. Det kan være svært at finde vej gennem mørket og mange synker ned i tungsindet og alt for mange oplever at energien og overskuddet forsvinder.

Træffer du dog en beslutning om, at du vil søge ud af mørket, så er her nogle veje til dig.

Læs dem igennem og vælg 1 – 3, der giver mening for dig. Vælg ikke for mange, du kan altid vælge flere over tid. For ambitiøse mål er ofte dem vi ikke når – sæt dig små delmål, du ved du kan implementere aktivit i dit liv lige nu.

Sæt dig en intention om, at arbejde fokuseret med dine valgte mål.

styrk din mentale sundhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Call Now Button