Priser

På denne side kan du udforske priser for behandlinger i min klinik, såvel som til erhvervsmæssige formål. Jeg opfordrer dig til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller behov for yderligere oplysninger.

Hver klient og virksomhed er unikke med individuelle behov. Derfor vægter jeg dybt, at du forstår mine priser og at vi har en klar forståelse af forventningerne til vores samarbejde, før vi begynder. I min tilgang til din udviklingsproces fokuserer jeg på integrativ holistisk terapi, som ikke blot tilbyder øjeblikkelig lindring, men også langsigtede fordele ved at adressere årsagerne bag ubalancer og fremme helbredelse på flere niveauer. Derfor er det essentielt at vi har haft en fælles forventningsafstemning til dit forløb hos mig.

Priser

Terapi til private (inkl. moms)

Terapi til erhverv (ex. moms)

coaching frederikshavn
psykoterapi Frederikshavn

Om Bagnkop MindBody

Bagnkop MindBody er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop og dit sind.

Mine behandlinger egner sig både til mennesker, der ønsker at arbejde forebyggende med deres mentale sundhed og til mennesker hvor stress, angst, depression og fysiske smerter er blevet en stor belastning.

Som tidligere skolelærer og skoleleder med flere diplommoduler i ledelse og kommunikation, en Cand.Mag. i “Læring og forandringsprocesser”, certificeret “Corrective Sounds behandler”, uddannet Yoga instruktør og mit nuværende uddannelsesforløb som “Integrativ krops- og psykoterapeut” (2. års stud. ved Tobias-Skolen), kan du forvente et dybdegående terapiforløb, som bliver tilrettelagt præcis dine særlige behov og udfordringer. Med disse erfaringer og kompetencer får din behandling en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

Massør Frederikshavn

Det siger klienterne

psykoterapi Frederikshavn
psykoterapi
yoga og mindfulness