Priser

Her kan du læse om priserne for behandlinger i min klinik og til erhverv. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig. 

Ikke to klienter / virksomheder er ens. Derfor er det vigtigt for mig, at du kender priserne og vi har forventningsafstemt vores samarbejde inden opstart.

Priser

Terapi til private

 

Corrective Sounds terapi & Massage

Timepris: 600,- inkl. moms

Krops- og psykoterapi 2. års studerende: 

Pris 90 min: 500,- inkl. moms

Erhvervsterapeut

Timepris: 800,- ekskl. moms

Prisen er inkl. forberedelse, feedback under og feedforward efter forløbet.

Kan enten foregå i virksomheden, klinikken eller online.

Ved coaching i virksomheden er kørselstaksten gældende efter statens højeste takst samt faktureres 50% af timeprisen pr. køretime.

 

coaching frederikshavn
psykoterapi Frederikshavn

Om Bagnkop MindBody

Bagnkop MindBody er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop og dit sind.

Mine behandlinger egner sig både til mennesker, der ønsker at arbejde forebyggende med deres mentale sundhed og til mennesker hvor stress, angst, depression og fysiske smerter er blevet en stor belastning.

Som tidligere skolelærer og skoleleder med flere diplommoduler i ledelse og kommunikation, en Cand.Mag. i “Læring og forandringsprocesser”, certificeret “Corrective Sounds behandler”, uddannet Yoga instruktør og mit nuværende uddannelsesforløb som “Integrativ krops- og psykoterapeut” (2. års stud. ved Tobias-Skolen), kan du forvente et dybdegående terapiforløb, som bliver tilrettelagt præcis dine særlige behov og udfordringer. Med disse erfaringer og kompetencer får din behandling en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

Massør Frederikshavn

Det siger klienterne

psykoterapi Frederikshavn
psykoterapi
yoga og mindfulness