Priser

Her kan du læse om priserne for behandlinger i min klinik, hjemmebesøg og til erhverv. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig. 

Alle nye klienter tilbydes 30 min. gratis opstartssamtale enten i klinikken eller telefonisk. Jeg tilbyder ligeledes alle virksomheder et uforpligtende og gratis møde ude hos jer, inden vi opstarter et samarbejde.

Ikke to klienter / virksomheder er ens. Derfor er det vigtigt for mig, at du kender priserne og vi har forventningsafstemt vores samarbejde inden opstart.

Priser

Behandling i klinik for private

60 min: 750,- inkl. moms

90 min: 1000,- inkl. moms

120 min: 1300,- inkl. moms

Hjemmebesøg for private

Prisen pr. time er 750,- inkl moms

Kørselstaksten er gældende efter statens højeste takst på 3,7 kr. pr. km. samt faktureres 50% af timeprisen pr. køretime.

Behandling til erhverv

Prisen pr. time er 800,- ekskl. moms

Kan enten foregå i virksomheden, klinikken eller online.

Kørselstaksten er gældende efter statens højeste takst samt faktureres 50% af timeprisen pr. køretime.

 

psykoterapi Frederikshavn
coaching frederikshavn
Kontakt mig her

Udvalgte forløb

Nedenfor kan du se en række eksempler på forløb hos Bagnkop MindBody:

Om Bagnkop MindBody

Bagnkop MindBody er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop og dit sind.

Mine behandlinger egner sig både til mennesker, der ønsker at arbejde forebyggende med deres mentale sundhed og til mennesker hvor stress, angst, depression og fysiske smerter er blevet en stor belastning.

Som tidligere skolelærer og skoleleder med flere diplommoduler i ledelse og kommunikation, en Cand.Mag. i “Læring og forandringsprocesser”, certificeret “Corrective Sounds behandler”, uddannet Yoga instruktør og mit nuværende uddannelsesforløb som “Integrativ krops- og psykoterapeut” (1. års stud. ved Tobias-Skolen), kan du forvente et dybdegående terapiforløb, som bliver tilrettelagt præcis dine særlige behov og udfordringer.

Med disse erfaringer og kompetencer får din behandling en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

Massør Frederikshavn

Det siger klienterne

psykoterapi Frederikshavn
alternativ behandling frederikshavn
yoga og mindfulness