Om mig

Bagnkop MindBody er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe krop og sind i balance gennem holistisk behandling.

Samfundet stiller høje krav til omstillingsparathed og ydeevne. Lærer og psykologer har travlt. Virksomheder er i konstant udvikling. Voksne og børn mistrives. Jeg arbejder derfor både med private i egen klinik og som erhvervsterapeut ud i virksomheder. Mine behandlinger egner sig både til mennesker, der ønsker at arbejde forebyggende med deres mentale sundhed og til mennesker hvor stress, angst, depression og fysiske smerter er blevet en stor belastning.

Jeg adskiller mig fra andre ved, at jeg ikke har en fastlåst manual for dit forløb. Jeg sætter god tid af til dig hver gang og har stort fokus på at lære dig at kende og lytte til dig. 

Mine samtaleterapeutiske værktøjer kommer fra en bred vifte af faglige erfaringer. Jeg var i mange år Folkeskolelærer og derefter viceskoleleder og skoleleder. I min tid indenfor skolevæsenet gennemførte jeg flere diplommoduler inden pædagogik, kommunikation og ledelse. Dette har givet mig en enorm værktøjskasse i forhold til børn og unge, der har det svært og forældre, der har brug for sparring. 

I 2020 blev jeg uddannet Cand. Mag. i læring og forandringsprocesser, hvor mit faglige fundament blev gjort endnu stærkere. Med en solid erfaring indenfor det pædagogiske felt, valgte jeg at specialisere mig indenfor organisationer og kultur gennem kandidatuddannelse. Det betyder, jeg både har erfaring og kompetencer til at støtte både private og erhverv i forhold til de forandringer og udfordringer vi møder i både arbejds- og privatliv.

Mit næste skridt i min faglige udvikling blev psykoterapiuddannelsen, som jeg påbegyndte oktober 2022 ved Tobias-Skolen. Denne Integrative Krops- og Psykoterapiuddannelse tilfører mine kompetencer en ny psykologisk dybde og nogle flere psykodynamiske værktøjer.

Kropsterapeutisk er jeg certificeret Corrective Sounds behandler. Denne metode hjælper din krop med at udrense ubalancer ved hjælp af kinesiologi og lydterapi. En helhedsorienteret og dybdegående metode, som sørger for at du får forståelse for dine kropslige reaktioner, når du bliver ramt af stress, udbrændthed, konflikter mm.

Ved at kombinere mine samlede kompetencer og erfaringer får din behandling en særlig dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter. Mit behandlingstilbud går under betegnelse InTune Therapy, som betyder at vi sammen tuner os ind på dig og dine udfordringer, skaber et forløb, der er afstemt dine behov, integrerer forandringer i din hverdag og sikrer os, at du har de nødvendige værktøjer til at fortsætte din personlige udviklingsrejse.

Kompetencer

Folkeskolelærer

Som lærer har mit hjertebarn altid været at skabe inkluderende læringsmiljøer, som kunne rumme alle børn uanset kompetencer og udfordringer. Mange børn og unge er i dag svært belastet af svær angst og stress. Ofte kan en god relation gøre en kæmpe forskel i deres udviklingsprocess.

I min tid som lærer var jeg bla. inklusionsvejleder, hvilket har givet mig en kæmpe værktøjskasse i forhold til at skabe relationer, rådgive, coache og udvikle børn og unge samt deres forældre.

Ledelse

Gennem mit virke som viceskoleleder, skoleleder og projektleder har jeg fået stor erfaringer med at udvikle, drive og gennemføre konstruktive organisatoriske forandringsprocesser, både i forhold til udvikling, læring, kommunikation og strategi. Her har jeg arbejdet med børn og unge fra den anden side af skrivebordet, hvilket har givet mig indblik i skolesystemets muligheder, rammer og regler.

Ledelse er en kompleks opgave, hvor man skal evne at navigere i stor kompleksitet med forskelligeartede opgaver, hurtig omstilling, kulturen i et omskifteligt samfunds-, organisations- og relationsperspektiv  i samarbejde med mange typer af mennesker fra børn til direktører.

Katrine Bagnkop

Diplom Moduler

Gennem min karriere som leder har jeg gennemført adskillelige diplom moduler via UCN:

  • Lederskab og kommunikation
  • Professionelle relationer
  • Det personlige lederskab
  • Projektledelse
  • Vejledningsmetoder og processer

Cand. Mag. i Læring- og forandringsprocesser

I 2020 blev jeg uddannet Cand. mag. i Læring- og Forandringsprocesser med fokus på organisationer og kultur. Med denne uddannelse har jeg både har erfaring og kompetencer til at støtte både private og erhverv i forhold til de forandringer og udfordringer vi møder i både arbejds- og privatliv.

Denne uddannelse har givet med et nyt lag af kompetencer og værktøjer, som er værdifulde elementer jeg særligt anvender min erhvervsterapi. Mit fokus er at udvikle mennesker indefra, da det er gennem vores egen udviklingsproces, vil bliver stærkere til at håndtere de udfordringer vi møder i hverdagen.

Kropsterapeut

Mine personlige livserfaringer gjorde mig nysgerrig på hvordan krop og sind hænger sammen. Hvorfor kan en konflikt, stress, bekymringer blive til fordøjelsesbesvær, nakkespændinger, migræne, uro mm. Herigennem blev jeg nysgerrig på kropsterapi og dens effekt på menneskets evne til at udvikle sig ved at mærke efter og lære kroppens reaktionsmønstre at kende.

Dette førte mig til en uddannelse i Corrective Sounds metoden, som jeg færdiggjorde i 2020. Denne metode er baseret på kinesiologi og lydterapi, som der forskes i af forskere i hele verden pga dens unikke evne til at styrke kroppens egne helbredende kræfter, helt uden smerte og brug af medicin.

I 2018 valgte jeg at uddanne mig som Yoga instruktør og fik her indsigt i hvordan man kan hjælpe mennesker af med stress, angst, depression og fysiske smerter gennem yoga’ens fokus på dybe stræk, åndedrætsteknikker og guidede meditationer., 

Psykoterapeut

Pga stor klient tilgang af børn, unge og voksne med stress, angst og depression, valgte jeg i oktober 2022 at påbegynde endnu en uddannelse, som kunne bygge ovenpå og forstærke mine eksisterende uddannelser og erfaringer.

Her påbegyndte jeg uddannelsen som Krops- og psykoterapeut hos Tobias-Skolen. Denne uddannelse har et særligt fokus på at arbejde med det hele menneskes krop og sind, hvilket passer rigtigt godt til mig og de erfaringer jeg har med at skabe resultater hos mine klienter. En læringsrejse, som jeg ser frem til at udvikle mig i og anvende i vores samtaler sammen.

Det siger klienterne

Min personlige historie

Min vej ind i det holistiske univers var ikke givet på forhånd. Jeg har altid været enormt ekstrovert og energifyldt – ja nok i en grad, så man kan tænke, at jeg ikke havde lyst til at mærke mig selv.
 
I 2018 stod jeg i en livskrise, hvor jeg fandt mig i en jobsituation, der vitterligt fik mig til at føle, at jeg havde skyllet min karrierer ud i toilettet. Jeg var desværre havnet i et dårligt psykisk arbejdsmiljø og kunne ikke se den skade det forvoldte mig, før det var for sent og knuden i maven var enorm, jeg sov ikke om natten og mit hjerte hamrede derudaf.
psykoterapi Frederikshavn
Efter denne oplevelse tog jeg tilbage på “skolebænken” for at trække vejret og finde ud af, hvad jeg nu skulle bruge mit liv på. Jeg valgte derfor at bygge ovenpå min folkeskolelærer uddannelse og blev i 2020 uddannet Cand. Mag. i Læring og Forandringsprocesser.
For at få bugt med min stress havde jeg længe brugt yoga og valgte jeg også i 2018 at blive uddannet yoga instruktør.
 

I min studietid fik jeg den første rigtige oplevelse med det alternative. I 2019 tog jeg min sensitive søn på 13 år til en Corrective Sounds behandler. Et behandlingsforløb som resulterede i, at min søn gennemgik en enorm forandring over de næste 7 måneder.

Efter denne oplevelse lagde jeg mig selv på briksen for at opleve energimedicin og forstå den bedre. Jeg forstod intet af det der foregik – men resultatet var ikke at tage fejl af! Alarm-knappen, som blinkede rødt i mit hoved blev slukket, tankemylderet forsvandt, overblikket og energien vendte tilbage!
 
Denne oplevelse slog rødder i mig og jeg tog et valg om, at mit arbejdsliv skulle tage en ny drejning. 

Som uddannet Folkeskolelærer, Cand. Mag. i Læring og Forandringsprocesser, Corrective Sounds behandler og Yoga instruktør med sammenlagt 15 års erfaringer med kommunikation, ledelse, børn og unge tog jeg skridtet og etablerede Bagnkop MindBody i 2020.

Efter at jeg i et stykke tid havde praktiseret “Corrective Sounds metoden”, indså jeg at hverken den kropsterapeutiske eller psykoterapeutiske del kunne stå alene, og jeg måtte finde en metode hvor jeg kunne kombinere de to. Dette resulterede i at jeg i 2022 påbegyndte “Spirituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut” uddannelsen ved Tobias-Skolen. 

En ny rejse påbegyndte og jeg fandt hurtigt ud af, hvad det var jeg ikke ville ind og mærke i mig selv.

Historien slutter dog ikke her, min rejse er slet ikke slut. Men jeg glæder mig til at møde dig hos Bagnkop MindBody og bruge alle mine kompetencer og livserfaringer til at hjælpe dig godt videre i dit liv.

Det gode liv
Corrective sounds
kropsterapi og psykoterapi
Venteværelse