Om mig

I hjertet af Frederikshavn ligger min holistisk behandlingsklinik ved navn Bagnkop MindBody. Jeg startede min lille klinik / yogastudie i 2020, hvor min vision var at skabe et særligt sted, hvor formålet er at fremme trivsel og balance i menneskers liv gennem naturlig og medicinfri behandling.

Bagnkop MindBody er et holistisk samlingssted, hvor krop, sind og ånd bliver mødet gennem kærlige møder fyldt med nysgerrighed, omsorg og forståelse. Jeg tror på, at en harmonisk forbindelse mellem krop, sind og sjæl vil forvandle liv og fremme en dyb følelse af velvære.

Bagnkop MindBody tilbyder en bred vifte af behandlinger. Klinikken indeholder to behandlingsrum og et stort yogastudie på 100 m2. Her er plads til flere behandlere på samme tid, som deler visionen om at fremme holistisk sundhed og velvære.

Bagnkop MindBodys behandlinger og yoga har fokus på din indre rejse, hvor du kan finde ro og genoprette balancen i en travl verden, hvor formålet er at skabe et rum for vækst og selvopdagelse.

Hos Bagnkop MindBody bliver fællesskabet vægtet højt. Jeg ønsker at skabe et sted, hvor mennesker mødes, deler deres historier, støtter hinanden og skaber dybe forbindelser. Derfor tilbyder Bagnkop MindBody både 1:1 terapi, online forløb, gruppeforløb, workshops samt yoga- og mindfulnessklasser.

Som menneske er jeg dedikeret og passioneret, med et hjerte, der banker for at hjælpe mennesker med at opnå deres fulde potentiale og finde indre harmoni i en atmosfære af støtte og omsorg for alle, der træder ind ad døren.

Kompetencer

Krops- og Psykoterapeut (stud.)

Pga stor klient tilgang af børn, unge og voksne med stress, angst og depression, valgte jeg at tage denne dybdegående uddannelse, som bygger bro mellem mine kompetencer og forstærker mine eksisterende behandlingstilbud og yoga.

I 2022 påbegyndte jeg derfor uddannelsen som Krops- og psykoterapeut hos Tobias-Skolen. Denne uddannelse har et særligt fokus på at arbejde med det hele menneskes krop og sind, hvilket passer rigtigt godt til mig og de erfaringer jeg har med at skabe resultater hos mine klienter. 

Uddannelsen giver mig yderligere værdifulde kompetencer til virksomheder, der ønsker at styrke deres medarbejderes arbejdsmiljø.  Med en erhvervsterapeut koblet på medarbejdernes trivsel, får organisationen mulighed for at etablere støttende og sund arbejdskultur, hvor medarbejderne føler sig set, hørt og støttet.

Cand. Mag. i Læring- og forandringsprocesser

I 2020 blev jeg uddannet Cand. mag. i Læring- og Forandringsprocesser med fokus på organisationer og kultur. Med denne uddannelse har jeg både har erfaring og kompetencer til at støtte både private og erhverv i forhold til de forandringer og udfordringer vi møder i både arbejds- og privatliv.

Denne uddannelse har givet med et nyt lag af kompetencer og værktøjer, som er værdifulde elementer jeg særligt anvender min erhvervsterapi. Mit fokus er at udvikle mennesker indefra, da det er gennem vores egen udviklingsproces, vi bliver stærkere til at håndtere de udfordringer vi møder i hverdagen.

Mit primære mål er at facilitere udvikling hos individet, da det gennem denne proces, vi bliver bedre rustet til at håndtere hverdagens udfordringer, herunder stress, både i vores profesionelle og private liv.

Katrine Bagnkop

Corrective Sounds behandler og Yoga instruktør

Mine personlige livserfaringer gjorde mig nysgerrig på hvordan krop og sind hænger sammen. Hvorfor kan en konflikt, stress, bekymringer blive til fordøjelsesbesvær, nakkespændinger, migræne, uro mm. Herigennem blev jeg nysgerrig på kropsterapi og dens effekt på menneskets evne til at udvikle sig ved at mærke efter og lære kroppens reaktionsmønstre at kende.

Dette førte mig til en uddannelse i Corrective Sounds metoden, som jeg færdiggjorde i 2020. Denne metode er baseret på kinesiologi og lydterapi, som der forskes i af forskere i hele verden pga dens unikke evne til at styrke kroppens egne helbredende kræfter, helt uden smerte og brug af medicin.

I 2018 valgte jeg at uddanne mig som Yoga instruktør og fik her indsigt i hvordan man kan hjælpe mennesker af med stress, angst, depression og fysiske smerter gennem yoga’ens fokus på dybe stræk, åndedrætsteknikker og guidede meditationer., 

Ledelse

Gennem mit virke som viceskoleleder, skoleleder og projektleder har jeg fået stor erfaringer med at udvikle, drive og gennemføre konstruktive organisatoriske forandringsprocesser, både i forhold til udvikling, læring, kommunikation og strategi. Her har jeg arbejdet med børn og unge fra den anden side af skrivebordet, hvilket har givet mig indblik i skolesystemets muligheder, rammer og regler.

Ledelse er en kompleks opgave, hvor man skal evne at navigere i stor kompleksitet med forskelligeartede opgaver, hurtig omstilling, kulturen i et omskifteligt samfunds-, organisations- og relationsperspektiv  i samarbejde med mange typer af mennesker fra børn til direktører.

Diplom Moduler

Gennem min karriere som leder har jeg gennemført adskillelige diplom moduler via UCN:

  • Lederskab og kommunikation
  • Professionelle relationer
  • Det personlige lederskab
  • Projektledelse
  • Vejledningsmetoder og processer

Folkeskolelærer

Som lærer har mit hjertebarn altid været at skabe inkluderende læringsmiljøer, som kunne rumme alle børn uanset kompetencer og udfordringer. Mange børn og unge er i dag svært belastet af svær angst og stress. Ofte kan en god relation gøre en kæmpe forskel i deres udviklingsprocess.

I min tid som lærer var jeg bla. inklusionsvejleder, hvilket har givet mig en kæmpe værktøjskasse i forhold til at skabe relationer, rådgive, coache og udvikle børn og unge samt deres forældre.

Det siger klienterne

Min personlige historie

Min vej ind i det holistiske univers var ikke givet på forhånd. Jeg har altid været enormt ekstrovert og energifyldt – ja nok i en grad, så man kan tænke, at jeg ikke havde lyst til at mærke mig selv.
 
I 2018 stod jeg i en livskrise, hvor jeg fandt mig i en jobsituation, der vitterligt fik mig til at føle, at jeg havde skyllet min karrierer ud i toilettet. Jeg var desværre igen havnet i et dårligt psykisk arbejdsmiljø og kunne ikke se den skade det forvoldte mig, før det var for sent og knuden i maven var enorm, jeg sov ikke om natten og mit hjerte hamrede derudaf.
Online pshychotherapy
Efter denne oplevelse tog jeg tilbage på “skolebænken” for at trække vejret og finde ud af, hvad jeg nu skulle bruge mit liv på. Jeg valgte derfor at bygge ovenpå min folkeskolelærer uddannelse og blev i 2020 uddannet Cand. Mag. i Læring og Forandringsprocesser.
For at få bugt med min stress havde jeg længe brugt yoga og valgte jeg også i 2018 at blive uddannet yoga instruktør.
 

I min studietid fik jeg den første rigtige oplevelse med det alternative. I 2019 tog jeg min sensitive søn på 13 år til en Corrective Sounds behandler. Et behandlingsforløb som resulterede i, at min søn gennemgik en enorm forandring over de næste 7 måneder.

Efter denne oplevelse lagde jeg mig selv på briksen for at opleve energimedicin og forstå den bedre. Jeg forstod intet af det der foregik – men resultatet var ikke at tage fejl af! Alarm-knappen, som blinkede rødt i mit hoved blev slukket, tankemylderet forsvandt, overblikket og energien vendte tilbage!
 
Denne oplevelse slog rødder i mig og jeg tog et valg om, at mit arbejdsliv skulle tage en ny drejning. 

Som uddannet Folkeskolelærer, Cand. Mag. i Læring og Forandringsprocesser, Corrective Sounds behandler og Yoga instruktør med sammenlagt 15 års erfaringer med kommunikation, ledelse, børn og unge tog jeg skridtet og etablerede Bagnkop MindBody i 2020.

Efter at jeg i et stykke tid havde praktiseret “Corrective Sounds metoden”, indså jeg at hverken den kropsterapeutiske eller psykoterapeutiske del kunne stå alene, og jeg måtte finde en metode hvor jeg kunne kombinere de to. Dette resulterede i at jeg i 2022 påbegyndte “Spirituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut” uddannelsen ved Tobias-Skolen. 

Hvad jeg ikke var klar over, at starten på Tobias-Skolen ville åbne nogle dybe sår i mig, som ville få brug for enormt meget selvomsorg, ro og et dybt kig ind i mig selv. Rejsen har givet mig indsigt og viden om den viljestyrke det kræver, at finde tilbage til sin kerne, og de hårde valg og fravalg der til tider følger med.

 

Det gode liv
Corrective sounds
kropsterapi og psykoterapi
Venteværelse