Behandlinger

Velkommen til Bagnkop MindBody’s bookingsystem. Her kan du læse mere om mine behandlinger, events, workshops, se priser og booke din næste tid.

I mit online booking system kan du nemt og bekvemt selv finde den tid, der passer dig bedst. Kan du ikke finde en tid, der passer ind i din kalender, så tøv ikke med at tage kontakt, så finder vi en passende tid til dig.

    Har du spørgsmål til en behandling, forløb eller event, så kontakt mig gerne: 42 74 94 54 / katrine@bagnkop-mindbody.dk

Det siger klienterne

Om Bagnkop MindBody

Bagnkop MindBody er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop og dit sind.

Mine behandlinger egner sig både til mennesker, der ønsker at arbejde forebyggende med deres mentale sundhed og til mennesker hvor stress, angst, depression og fysiske smerter er blevet en stor belastning.

Som tidligere skolelærer og skoleleder med flere diplommoduler i ledelse og kommunikation, en Cand.Mag. i “Læring og forandringsprocesser”, certificeret “Corrective Sounds behandler”, uddannet Yoga instruktør og mit nuværende uddannelsesforløb som “Integrativ krops- og psykoterapeut” (2. års stud. ved Tobias-Skolen), kan du forvente et dybdegående terapiforløb, som bliver tilrettelagt præcis dine særlige behov og udfordringer.

Med disse erfaringer og kompetencer får din behandling en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

Katrine Bagnkop
Corrective sounds
yoga og mindfulness
coaching frederikshavn