Yoga & Mindfulness

Yoga & Mindfulness hos mig, handler om at vi sammen skaber et trygt rum, hvor du tør gå ind og mærke din krop og dit sind. Nedbryde de tankemønstre, som har låst sig om dit selvkærlige hjerte. Målet er selvkærlighed og velvære i krop, sind og sjæl.

Hos Bagnkop MindBody kommer du, som du er. Niveauet bliver tilpasset dig og din krop. Hos mig handler yoga og mindfulness om progression ikke perfektion.

I mine skønne rammer finder du alt det udstyr du har brug for, men du er også velkommen til at medbringe dit eget.

Yoga for krop og sind

Yoga hos Bagnkop MindBody foregår i skønne og rolige rammer. Her er alt det udstyr du skal bruge for at få en god oplevelse. Det eneste du skal medbring er et åbent sind og godt humør.

Min filosofi er at en sund krop bor i et velfungerende sind og en levende sjæl. Yoga’en handler derfor både om at styrke kroppen fysisk, få indsigt i dine tanker og følelser og mærke den autentiske dig, som måske er gledet lidt i baggrunden i dit liv.

Hver yoga klasse afsluttes med et balancerende lydbad, der opererer på dybt celleniveau. 

Se alle nuværende forløb i bookingsystemet under hold.

Se alle events og workshops i bookingsystemet under events.

Yoga hos Bagnkop MindBody

Yoga er en fysisk, mental og spirituel træningsform, som stammer fra Indien. Den involverer en kombination af fysiske stillinger, åndedrætsøvelser, mindfulness og guided meditation. Målet er at forbedre din fysiske og mentale sundhed og finde ind i en tilstand af indre ro.  

Mindfulness er en indre mental bevidsthed med fokus på nuet. Den kan praktiseres sideløbende med yogastillingerne eller for sig selv gennem guided meditation. Formålet er at lære dig selv bedre at kende indefra og reducere stress og uro.

Yoga’en foregår i et tillidsfuldt og trygt rum på 2. sal i min klinik i Frederikshavn. Her er der al den plads du har brug for, så du kan bevæge dig og mærke ind i følelser du går med.

Yoga klassen bygges op omkring mine erfaringer som krops- og psykoterapeut, hvor de fysiske øvelser kædes sammen vores indre tanker og følelser samt energisystem.

Som afslutning på hver klasse og event får du et balancerende lydbad, der opererer på dybt celleniveau.

Om Bagnkop MindBody

Bagnkop MindBody er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop og dit sind.

Mine behandlinger egner sig både til mennesker, der ønsker at arbejde forebyggende med deres mentale sundhed og til mennesker hvor stress, angst, depression og fysiske smerter er blevet en stor belastning.

Som tidligere skolelærer og skoleleder med flere diplommoduler i ledelse og kommunikation, en Cand.Mag. i “Læring og forandringsprocesser”, certificeret “Corrective Sounds behandler”, uddannet Yoga instruktør og mit nuværende uddannelsesforløb som “Integrativ krops- og psykoterapeut” (2. års stud. ved Tobias-Skolen), kan du forvente et dybdegående terapiforløb, som bliver tilrettelagt præcis dine særlige behov og udfordringer.

Med disse erfaringer og kompetencer får din behandling en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

psykoterapi Frederikshavn