Krops- og psykoterapi

Krops- og psykoterapi hos Bagnkop MindBody egner sig både til mennesker, der ønsker at arbejde forebyggende med deres mentale sundhed og til mennesker hvor stress, angst, depression og fysiske smerter er blevet en stor belastning.

Ved at kombinere det psykoterapeutiske og kropsterapeutiske får din behandling en særlig dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter. Mit behandlingstilbud går under betegnelse InTune Therapy, som betyder at vi sammen tuner os ind på dig og dine udfordringer, skaber et forløb, der er afstemt dine behov, integrerer forandringer i din hverdag og sikrer os, at du har de nødvendige værktøjer til at fortsætte din personlige udviklings rejse, når vi vurderer at forløbet hos mig er slut.

Jeg adskiller mig fra andre behandlere ved, at jeg ikke har en fastlåst manual for dit forløb. Jeg sætter god tid af til dig hver gang og har stort fokus på at lære dig at kende og lytte til dig.

Terapi for krop og sind

Terapi for krop og sind hos Bagnkop MindBody, betyder at vi arbejder holistisk med hele dig med afsæt i dine udfordringer. Derfor er der sjældent to behandlingsforløb, der er ens. 

Behandlingerne hos Bagnkop MindBody henvender sig til børn, unge og voksne. Jeg hjælper dig med din stress, angst, depression og fysiske udfordringer. Du behøver dog ikke “fejle noget”, for at komme hos mig. Ønsker du at udvikle dig som menneske, så sidder jeg også klar til at lytte til dine drømme og ønsker. Jeg brænder for at hjælpe dig med at anskue livet fra nye vinkler, åbne op for de erfaringer, som har sat spor i dig og hjælpe dig med at leve dit liv fra et sundt sted i dig selv.

Spar på dit forløb ved at købe klippekort. Find klippekortene i bookingsystemet eller kontakt mig for yderligere info.
 
Du kan læse mere om mig, klientberetninger, min tilgang og mine behandlinger her på www.bagnkop-mindbody.dk
 
Har du spørgsmål, så tøv ikke med at skrive eller ringe til mig.
Alle nye klienter tilbydes 30 min. gratis opstartssamtale, hvor du kan høre mere om det forløb du kan forvente hos mig.
  • Vi mærker at kemien er god
  • Vi bliver sammmen klogere på hvad du har brug for
  • Du får indsigt i hvordan jeg kan hjælpe

Book en gratis personlig samtale

Terapiforløb hos Bagnkop MindBody

Jeg arbejder derfor både med private i egen klinik og som erhvervsterapeut ud i virksomheder. Mine behandlinger egner sig både til mennesker, der ønsker at arbejde forebyggende med deres mentale sundhed og til mennesker hvor stress, angst, depression og fysiske smerter er blevet en stor belastning.

InTune Therapy betyder at vi arbejder med det hele menneske, så får du en forståelse for, hvordan tanker og følelser kan påvirke din krops fysiske tilstand. 

Vi tager altid afsæt i det ønske du har for dit fremtidige liv. Din unikke udviklingsproces er i fokus og terapiforløbet bliver tilrettelagt individuelt herefter. Mellem sessionerne aftaler vi hvordan du kan nære din udviklingsproces, så du på sigt får integreret din ønskede tilstand i krop og sind i alle aspekter af dit liv.

Udvalgte forløb

Nedenfor kan du se en række eksempler på forløb hos Bagnkop MindBody:

Det siger klienterne

Om Bagnkop MindBody

Bagnkop MindBody er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop og dit sind.

Mine behandlinger egner sig både til mennesker, der ønsker at arbejde forebyggende med deres mentale sundhed og til mennesker hvor stress, angst, depression og fysiske smerter er blevet en stor belastning.

Som tidligere skolelærer og skoleleder med flere diplommoduler i ledelse og kommunikation, en Cand.Mag. i “Læring og forandringsprocesser”, certificeret “Corrective Sounds behandler”, uddannet Yoga instruktør og mit nuværende uddannelsesforløb som “Integrativ krops- og psykoterapeut” (1. års stud. ved Tobias-Skolen), kan du forvente et dybdegående terapiforløb, som bliver tilrettelagt præcis dine særlige behov og udfordringer.

Med disse erfaringer og kompetencer får din behandling en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

Bagnkop MindBody - Forretningsmodel
psykoterapi Frederikshavn
kropsterapi og psykoterapi
alternativ behandling