Stand Up Paddle

Bevægelse - Motion - Mindfulness

Stand Up Paddleboarding er balsam for krop og sjæl. Du bevæger kroppen blidt i takt med vandets naturlige bevægelser. Du er i naturens mest fantastiske element, hvor der er ro og fred, kun med forstyrrelser fra fugle og bølgernes blide vuggen.

Efter mange år som paddleboarder og uddannet instruktør, har jeg nu valgt at tage det med ind i Bagnkop MindBody, da jeg selv mærker hvilken fantastiske effekt SUP har på min egen mentale sundhed.

Gennem Bagnkop MindBody tilbyder jeg introkurser, teambuilding events og SUP Yoga.

Moving with Mother Nature

Introkursus og teambuilding

Jeg har siden 2018 udbudt SUP introkurser fra Palmestranden i Frederikshavn og uddannet SUP instruktør gennem DSRF. Jeg tilbyder 2,5 timers introkursus og teambuilding events i Stand Up Paddleboarding ved Palmestranden i Frederikshavn. Kurser udbydes til grupper på mellem 6 og 8 deltagere.

Gennem introkurset lærer I om sikkerhed på vandet og basis SUP teknikker i forhold til paddling og balance. Min erfaring er, at på et 2,5 timers kursus får alle god viden om SUP samt alle kommer op at stå på boardet.

Teambuiding på SUP er en helt ny måde at løse problemstillinger og lave samarbejdsøvelser på. Her er alle på samme niveau hvor grænser, kulturer og konflikter kan blive løst.

Pris 500,- pr. deltager

Leje af board og paddle 200,- pr. deltager

Leje af våddragt 100,- pr. deltager

SUP Yoga

SUP Yoga er en ganske speciel måde at dyrke yoga på. Det bliver udfordrende på vandet – men fordelen ved det er, at præstationspresset og tankemylderet forsvinder i takt med at humøret stiger. Det er sjovt, groundende og styrkende.

SUP yoga varer 60 min. Vi står ud sammen fra indsejlingen i Rønnerhavnen. Ude på vandet er der bøjer, du klikker dig på, så du i ro og mag kan nyde yogaen.

SUP Yoga bliver lagt i bookingsystemet under events. Kan også bookes af grupper på mellem 6 – 8 deltager. En perfekt ide til firmaarrangementet, polterabend, tøsehygge, familieferien mm.

Pris 100,- pr. deltager

Leje af board og paddle 100,- pr. deltager

Leje af våddragt 50,- pr. deltager

SUP Frederikshavn
Stand Up paddle Frederikshavn
SUP Yoga Frederikshavn

Det siger klienterne

Stand Up Paddleboarding "SUP"

Stand up paddleboarding (SUP) er en vandsport, der involverer at stå oprejst på et oppusteligt eller solidt paddleboard og bruge en lang padle til at bevæge sig fremad på vandet. 

SUP-udøvere står på paddleboardet og bruger padlen til at skubbe sig gennem vandet. Paddleboardene er normalt længere, bredere og mere stabile end traditionelle surfbræt. Dette gør det lettere for begyndere at lære at balancere og padle. Nogle paddleboarder foretrækker også at knæle eller sidde på boardet, især når vandet er uroligt.

Stand up paddleboarding kan være en afslappende aktivitet, hvor man kan udforske naturskønne områder, fiske eller blot nyde en tur på vandet. Det er også blevet en populær træningsform, da det arbejder med kernemusklerne, forbedrer balance og koordination og giver en helkropstræning.

Det er vigtigt at bære det nødvendige og lovpligtige sikkerhedsudstyr, leash og vest, når man paddleboarder. Det anbefales også at have kendskab til vandforholdene og vejret, samt at være opmærksom på sikkerhedsprocedurer og lokale regler, når man dyrker SUP.

Samlet set er stand up paddleboarding en alsidig og sjov vandsport, der kan nydes af mennesker i alle aldre og fitnessniveauer. Det giver en unik mulighed for at komme tættere på naturen og udforske forskellige vandområder på en ny måde.

Bagnkop MindBody - Forretningsmodel
Psykoterapi frederikshavn
SUP Yoga Frederikshavn
psykoterapi