Stand Up Paddle

Bevægelse - Motion - Mindfulness

Dyk ned i en sjov og forfriskende oplevelse med min “Stand Up Paddle” workshop. Perfekt til virksomheder, netværk og polterabend.

Denne workshop har fokus på teambuilding gennem nogle sjove og udfordrende timer, hvor I får et introkursus til SUP og prøver SUP yoga. En ting er sikkert! I får en uforglemmelig dag på vandet.

Som erfaren SUP og Yoga instruktør guider jeg jer gennem grundlæggende teknikker og sjove øvelser, der styrker samarbejde og tillid i gruppen.

Uanset om I er erfarne SUP-entusiaster eller nybegyndere, tilpasses workshoppen til jeres niveau.

Tag jeres teambuilding til næste niveau med en SUP workshop. Lad mig skræddersy den perfekte workshop til jeres team eller arrangement, og skab uforglemmelige minder sammen på vandet.

 

Jeg glæder mig til at se jer på vandet!

Moving with Mother Nature

Workshop

Jeg har siden 2018 udbudt SUP fra Palmestranden i Frederikshavn og uddannet SUP instruktør gennem DSRF. 

Stand Up Paddleboarding er balsam for krop og sjæl. Du bevæger kroppen blidt i takt med vandets naturlige bevægelser. Du er i naturens mest fantastiske element, hvor der er ro og fred, kun med forstyrrelser fra fugle og bølgernes blide vuggen.

Jeg tilbyder workshops i Stand Up Paddleboarding ved Palmestranden i Frederikshavn. Workshoppen udbydes til grupper på mellem 6 og 8 deltagere.

Gennem workshoppen lærer I om sikkerhed på vandet og basis SUP teknikker i forhold til paddling og balance samt prøver kræfter med SUP yoga.

Workshop på SUP er en helt ny måde atvære sammen på, hvor du både lærer dig selv og de andre at kende på en helt ny måde. Her er alle på samme niveau hvor grænser, kulturer og konflikter kan blive løst.

SUP Yoga

SUP Yoga er en ganske speciel måde at dyrke yoga på. Det bliver udfordrende på vandet – men fordelen ved det er, at præstationspresset og tankemylderet forsvinder i takt med at humøret stiger. Det er sjovt, groundende og styrkende.

På vandet er der bøjer, du klikker dig på, så du i ro og mag kan nyde yogaen.

SUP Yoga er indlagt som en del af min SUP workshop. En perfekt ide til firmaarrangementet, polterabend, tøsehygge, familieferien mm.

SUP Frederikshavn
Stand Up paddle Frederikshavn
SUP Yoga Frederikshavn

Det siger klienterne

Stand Up Paddleboarding "SUP"

Stand up paddleboarding (SUP) er en vandsport, der involverer at stå oprejst på et oppusteligt eller solidt paddleboard og bruge en lang padle til at bevæge sig fremad på vandet. 

SUP-udøvere står på paddleboardet og bruger padlen til at skubbe sig gennem vandet. Paddleboardene er normalt længere, bredere og mere stabile end traditionelle surfbræt. Dette gør det lettere for begyndere at lære at balancere og padle. Nogle paddleboarder foretrækker også at knæle eller sidde på boardet, især når vandet er uroligt.

Stand up paddleboarding kan være en afslappende aktivitet, hvor man kan udforske naturskønne områder, fiske eller blot nyde en tur på vandet. Det er også blevet en populær træningsform, da det arbejder med kernemusklerne, forbedrer balance og koordination og giver en helkropstræning.

Det er vigtigt at bære det nødvendige og lovpligtige sikkerhedsudstyr, leash og vest, når man paddleboarder. Det anbefales også at have kendskab til vandforholdene og vejret, samt at være opmærksom på sikkerhedsprocedurer og lokale regler, når man dyrker SUP.

Samlet set er stand up paddleboarding en alsidig og sjov vandsport, der kan nydes af mennesker i alle aldre og fitnessniveauer. Det giver en unik mulighed for at komme tættere på naturen og udforske forskellige vandområder på en ny måde.

IMG_3540
SUP Yoga Frederikshavn
psykoterapi