Yoga 1:1

Trænger du til at fordybe dig i din yogapraksis? Døjer du med kontinuerlige smerter, spændinger, indre uro i kroppen.

Hos Bagnkop MindBody, tilbyder jeg individuel, personlig yogaundervisning skræddersyet til dig. Som erfaren yogalærer og kropsterapeut udformer jeg et personligt program til dig, fokuseret på dine ønsker og behov. Dette program guider jeg dig gennem til din private yoga session, så du lærer øvelserne at kende og deres effekt på krop og sind.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, tilpasser jeg hver privat yoga lektion til dit niveau og ønsker. Med vores en-til-en yogaundervisning kan du dykke dybere ned i yogapraksisens essens og opnå øget velvære og balance. Book din personlige yogatime i dag og lad os sammen skabe en skræddersyet yogatræning, der styrker både krop og sind.

Yoga for krop og sind

Min tilgang til yoga er baseret på ro, dybe åndedrag, blide stræk og balancerende flow. For mig handler yoga om progression, ikke perfektion. Vi er alle unikke og derfor tages der altid afsæt i dig og din krop.

Jeg har fokus på at guide dig roligt gennem stillingerne med min stemme. Jeg har et vågent øje på om du har det udstyr du har brug for, passer på dig selv og ikke overstrækker. Ellers er det dig, der mærker hvor langt du skal ind i stillingerne, hvornår du har brug for at trække dig og hvornår du kan mere end du ved. 

Mit fokus er, at du lærer dig selv, dine grænser, dine tankemønstre og din krop at kende. Hele tiden tages der afsæt i dig og din krop, så der er plads til både den erfarne som nye deltager i både yoga og mindfulness.

Som afslutning på hver klasse og event får du et balancerende lydbad, der opererer på dybt celleniveau.

Yoga hos Bagnkop MindBody

Yoga er en fysisk, mental og spirituel træningsform, som stammer fra Indien. Den involverer en kombination af fysiske stillinger, åndedrætsøvelser, mindfulness og guided meditation. Målet er at forbedre din fysiske og mentale sundhed og finde ind i en tilstand af indre ro.  

Mindfulness er en indre mental bevidsthed med fokus på nuet. Den kan praktiseres sideløbende med yogastillingerne eller for sig selv gennem guided meditation. Formålet er at lære dig selv bedre at kende indefra og reducere stress og uro.

Yoga’en foregår i et tillidsfuldt og trygt rum på 2. sal i min klinik i Frederikshavn. Her er der al den plads du har brug for, så du kan bevæge dig og mærke ind i følelser du går med.

Yoga klassen bygges op omkring mine erfaringer som krops- og psykoterapeut, hvor de fysiske øvelser kædes sammen vores indre tanker og følelser samt energisystem.

Om Bagnkop MindBody

Bagnkop MindBody er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop og dit sind.

Mine behandlinger egner sig både til mennesker, der ønsker at arbejde forebyggende med deres mentale sundhed og til mennesker hvor stress, angst, depression og fysiske smerter er blevet en stor belastning.

Som tidligere skolelærer og skoleleder med flere diplommoduler i ledelse og kommunikation, en Cand.Mag. i “Læring og forandringsprocesser”, certificeret “Corrective Sounds behandler”, uddannet Yoga instruktør og mit nuværende uddannelsesforløb som “Integrativ krops- og psykoterapeut” (2. års stud. ved Tobias-Skolen), kan du forvente et dybdegående terapiforløb, som bliver tilrettelagt præcis dine særlige behov og udfordringer.

Med disse erfaringer og kompetencer får din behandling en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

SUP Yoga Frederikshavn