Workshop – Yoga, Mindfulness & Stresshåndtering

Book min workshop om yoga, mindfulness og stresshåndtering og oplev dyb ro og balance. Perfekt til teambuilding, virksomhedsdage, netværksmøder og polterabend.

Mine workshops tilpasses jeres ønsker og behov, så I får en time eller dag, der passer præcis til det, I har brug for.

En workshop med fokus på yoga og mindfulness giver jer indsigt i, hvordan I kan styrke både krop og sind og lære effektive teknikker til stresshåndtering og håndtering af indre uro.

Uanset om du er nybegynder eller øvet, er mine workshops designet til alle niveauer.

Jeg har alt det udstyr, vi skal bruge i mit yogastudie. Dog kan workshoppen også foregå ude i virksomheden eller i naturen.

Yoga for krop og sind

Min tilgang til yoga og mindfulness er baseret på ro, dybe åndedrag, blide stræk og balancerende flow. For mig handler yoga om progression, ikke perfektion. Vi er alle unikke, og derfor tager jeg altid udgangspunkt i dig og din krop.

Jeg har fokus på at guide dig roligt gennem yogaøvelserne med min stemme. Jeg sørger for, at du har det udstyr, du har brug for, passer på dig selv og ikke overstrækker. Du mærker selv, hvor langt du skal gå ind i stillingerne, hvornår du har brug for at trække dig, og hvornår du kan mere, end du tror.

Mit fokus er, at du lærer dig selv, dine grænser, dine tankemønstre og din krop at kende. Jeg tager altid udgangspunkt i dig og din krop, så der er plads til både erfarne og nye deltagere i både yoga og mindfulness.

Som afslutning på hver workshop får du et balancerende lydbad, der opererer på dybt celleniveau.

Har du et særligt ønske til en workshop for jer? Så tøv ikke med at kontakte mig, så tilrettelægger vi sammen den workshop, der passer præcis ind i jeres behov.

Workshop hos Bagnkop MindBody

Min “Yoga, Mindfulness og Stresshåndtering” workshop giver dig indsigt i hvordan yoga kan bidrage til dyb ro, balance og et stressfrit liv.

Mine workshops er perfekt til teambuilding, virksomhedsdage, netværksmøder og sågar polterabender.

Yoga og mindfulness giver dig indsigt i, hvordan du kan lære at slippe stress, forbedre din kropsbevidsthed og opnå mental klarhed. Uanset om du er nybegynder eller øvet, er mine workshops designet til alle niveauer.

Et oplæg om stress og stresshåndtering bidrager med værdifuld indsigt i, hvordan du kan identificere, forstå og håndtere stress i hverdagen. I lærer teknikker til at reducere stress, forbedre jeres mentale og fysiske velbefindende, og opnå bedre balance i livet. Oplægget giver praktiske værktøjer og strategier, der kan anvendes med det samme for at forbedre trivsel og effektivitet både personligt og professionelt.

En workshop på 3 timer inkluderer:

  • 30 min. mindfulness- og åndedrætsguidning
  • 1 time yoga
  • 1 times oplæg om stress og stresshåndtering
  • 30 min. afslutning i plenum

Om Bagnkop MindBody

Bagnkop MindBody er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop og dit sind.

Mine behandlinger egner sig både til mennesker, der ønsker at arbejde forebyggende med deres mentale sundhed og til mennesker hvor stress, angst, depression og fysiske smerter er blevet en stor belastning.

Som tidligere skolelærer og skoleleder med flere diplommoduler i ledelse og kommunikation, en Cand.Mag. i “Læring og forandringsprocesser”, certificeret “Corrective Sounds behandler”, uddannet Yoga instruktør og mit nuværende uddannelsesforløb som “Integrativ krops- og psykoterapeut” (2. års stud. ved Tobias-Skolen), kan du forvente et dybdegående terapiforløb, som bliver tilrettelagt præcis dine særlige behov og udfordringer.

Med disse erfaringer og kompetencer får din behandling en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

SUP Yoga Frederikshavn