Corrective Sounds metoden

Er du på udkig efter en unik og terapeutisk tilgang til at forbedre dit velbefindende? Corrective Sounds metoden bevidstgør koblingen mellem krop og sind, og det bliver kortlagt, hvor, hvornår og hvorfor symptomerne er opstået i din krop. 
Kinesiologi er nøglen til at kortlægge dine ubalancer og vibrationer er medicinen, som stimulere kroppen og sindet til at genskabe balance og dermed din krops egen evne til helbredelse. 
Corrective Sounds metoden hos Bagnkop MindBody har fokus på at at lindre ophobet stress i kroppen, genskabe balancen i dit fordøjelsessystem, reducere fysiske smerter, forbedre søvn, hukommelse og koncentration.
 Gennem en dybdegående kinesiologisk kortlægning til afbalancerende toner fra syngeskåle og gongs, vil denne kropsterapeutiske tilgang vække dit indre potentiale og fremme indre harmoni.

Corrective Sounds Metoden

Er kroppen i balance fungerer kroppens selvhelbredende kræfter optimalt og vi kan klare flere af de fyskiske og psykiske udfordringer vi møder gennem livet. Negative oplevelser gennem livet har dog en tendens til at få kroppen ud af balance, hvilke kan forårsage fysiske og psykiske gener.

I klinikken kombinerer jeg Corrective Sounds metoden med psykoterapi, så vi kommer både dybt og helhedsorienteret ind i din problematik i det omfang, der giver mest værdi for dig.

Gennem resonans og vibrationer kan behandlingen påvirke nervesystemet, musklerne, energicentrene og følelsesmæssig ubalancer i kroppen. Ved at arbejde med dybe vibrationer kan du opnå en dyb afslapning, lindre spændinger og stress samt forbedre dit energiniveau. 
 
Uanset om du leder efter stresslindring, smertehåndtering eller bare ønsker at opleve en ny tilgang til selvpleje, er Corrective Sounds behandling værd at udforske.
psykoterapi Frederikshavn
alternativ behandling

Terapiforløb hos Bagnkop MindBody

Corrective Sounds behandling foregår i et tillidsfuldt, trygt og fortroligt rum i min klinik i Frederikshavn. Her er der al den plads du har brug for, så du kan udtrykke dig frit og åbne dig op for de tanker du går med. I sessionen tager vi afsæt i hvordan dine oplevelser fylder i dit sind og i din krop. 

Corrective Sounds behandling er en holistisk behandling, hvor vi gennemgår din krops energetiske-, mentale-, emotionelle- og fysiske tilstand. Gennem psykoterapien dykker vi ned i dine udfordringer, den kinesiologiske muskeltest får os på sporet af det, der er vigtigst for kroppen af give slip på lige nu, lysterapien udrenser krop og sind.

Vi tager altid afsæt i det ønske du har for dit fremtidige liv. Din unikke udviklingsproces er i fokus og terapiforløbet bliver tilrettelagt individuelt herefter. Corrective Sounds behandling har en unik dybde samt bredde, hvor intentionen altid er på at bringe kroppens og sindet tilbage i optimal balance.

Behandlingen er velegnet til både børn, unge og voksne. Særligt børn har gavn af metoden, da det kan være svært for dem at sætte ord på deres udfordringen. Her er det klart en fordel, at vi kan anvende kinesiologien og spørge kroppen.

Bagnkop MindBody
Corrective sounds
coaching frederikshavn
alternativ behandling

Det siger klienterne

Om Bagnkop MindBody

Bagnkop MindBody er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop og dit sind.

Mine behandlinger egner sig både til mennesker, der ønsker at arbejde forebyggende med deres mentale sundhed og til mennesker hvor stress, angst, depression og fysiske smerter er blevet en stor belastning.

Som tidligere skolelærer og skoleleder med flere diplommoduler i ledelse og kommunikation, en Cand.Mag. i “Læring og forandringsprocesser”, certificeret “Corrective Sounds behandler”, uddannet Yoga instruktør og mit nuværende uddannelsesforløb som “Integrativ krops- og psykoterapeut” (1. års stud. ved Tobias-Skolen), kan du forvente et dybdegående terapiforløb, som bliver tilrettelagt præcis dine særlige behov og udfordringer.

Med disse erfaringer og kompetencer får din behandling en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

Bagnkop mindbody