Vibrationel energi medicin

lydhealing

Vibrationel energi medicin

Du er et levende energifelt. Hele din krop består af energi producerende partikler, som hver især er i konstant bevægelse. Derfor vibrerer og skaber du energi, som ethvert andet levende væsen i universet.

I Vibrationel terapi / frekvens terapi / lyd terapi (kært barn har mange navne), søger vi at bruge den vibrationelle energi, som er omkring dig og i dig, for at optimere dit helbred.

For mange virker dette mere spirituelt end medicinsk. Der skal da også stadig forskning til, for klart at forstå hvordan vibrationel energi stimulerer de kemiske processer i din krop. Dog er der voksende evidens for at energi kan anvendes til at optimere dit helbred (se klientberetningerne på denne side).

vibrationel energi medicin

Vibrationer er en form for rytme på en bestemt frekvens. Rytme sker i stor skala, når fx årstiderne og tidevandet skifter. De sker også inde i din krop i langt mindre skala. Rytmer i kroppen er fx. din hjerterytme, åndedraget, din døgnrytme. Disse fysiologiske rytmer kan du se, føle og måle. Der er dog endnu mindre vibrationer i din krop. I hver enkelt celle vibrerer molekylerne i bestemte rytmer. Disse rytmer har forskere målt på nanoskala, som er 1/1000 mindre end et enkelt menneske hår. Forskerne fandt at vibrationer i cellerne kan forårsage ændringer, som kan påvirke hvordan vores krop fungerer. Forskellige molekyler vibrerer på forskellige frekvenser. Disse frekvenser kan øges eller sænkes hvis molekylernes miljø ændres. Temperatur, fx, kan ændre molekylernes vibrationer. Det samme kan dine følelser, som bæres ud i kroppen fra hjernen via peptider.

Forskere har længe vidst at tanker, følelser og adfærd påvirker vibrationerne i vores krop. Fx. kan ængstelige tanker fremprovokere stresshormonerne adrenalin, noradrenalin og kortisol. Disse får dit hjertes rytme til at stige. Lydes vibrationer fra fx. musik, kan på samme måde påvirke vores tanker, følelser og dermed kroppens fysiske funktion, hvor musikken både kan få os til at grine og danse men også græde og skabe frygt.

Eksperter indenfor vibrationel energi vurderer at tanker, følelser og adfærd kan ændre selv de mindste vibrationer i vores krop. Derfor kan det også udledes, at ved at ændre vores tanker, adfærd, miljø kan vi ændre vores fysiske krops vibrationer. Dette kan derfor have positiv indflydelse på vores mentale og fysiske tilstand. En større og større andel forskere vurderer at der er en stærk forbindelse mellem vores sind og vores krop. Flere udtrykker at bestemte følelser og tanker såsom glæde, fred, accept skaber højere frekvenser, som kroppens cellers funktion profiterer positivt af. Mens andre såsom vrede, fortvivlelse, frygt vibrerer på en lavere frekvens, som kroppens celler ikke profiterer af.

Naturvidenskablig data er der ikke meget af, men der er rigeligt med bevis på at positive følelser og tankemønstre fører til et sundere og gladere liv. Mange typer af vibrationer kan anvendes til at få dig tilbage til din optimale frekvens. I Corrective Sounds metoden anvendes kinesiologi til at udrede hvor dine ubalancer er opstået og lydterapi til at korrigere dem.

Derhjemme for dig selv, kan du også arbejde med dine optimale vibrationer:

  • Mediter med positive affirmationer: “Jeg er glad, jeg er lykkelig, jeg tilgiver, jeg elsker”.
  • Træk vejret med lange tunge dybe åndedrag.
  • Vær taknemlig: Brug en stund hver dag til at resummere hvad du er taknemlig for i dit liv, stort som småt.
  • Vær gavmild: Tilmeld dig som frivillig, doner tøj, gør tjenester, lyt til en ven.
  • Kost: Spis rene og uforarbejdede grønsager. Jo friskere jo højere vibrationer er der i din mad.
  • Kom ud i naturen: Naturens vibrationer hæver din krops vibrationer. Lyde fra bølger, dagslys, dyres lyde, grønne områder har en utrolig effekt på dit velbefindende. At komme ud i naturen har effekt på dit stressniveau, blodtryk, energiniveau, kortisolniveau, kredsløb. Derudover øges din kognitive funktion og hele din tilstand af veltilpashed.

  • Yoga: Øger din kropskontrol, balance, indre ro, dybe åndedrag.
  • Sunde relationer skaber høje vibrationer: Dit sociale miljø har stor indflydelse på din krops frekvenser. Et dårligt psykisk arbejdsmiljø kan resultere i psykosomatiske responser såsom hårtab, vægttab, eksem mm. som er et udtryk for at cellerne i kroppen ikke præsterer optimalt.

Selv om vibrationerne i din krop er så små, at du ikke kan mærke dem, så kan deres frekvens have enorm betydning for dit velbefindende. Heldigvis stiger interessen for vibrationel energi medicin stiger og ønsker du at begynde at arbejde med din optimale frekvens, så læs mere om Corrective Sounds metoden.

Artiklen er skrevet med inspiration fra: https://www.healthline.com/health/vibrational-energy#what-we-know

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Call Now Button