Den holistiske cirkel

Den holistiske cirkel

Hvorfor virker alternativ behandling for nogen og ikke for andre?

Er det ren magi, når kroppen formår at helbrede sig selv?

Er det din behandler, som har magiske kræfter?

Nej, når det lykkedes, så er det fordi, der sker en kombination af flere ting.

1 – det er selvfølgelig vigtigt, at du har en behandler og en metode du har tillid til. Ligesom hos lægen, psykologen mm. så virker behandlinger generelt dårligere hvis der er ikke er tillid.

2 – du skal desuden have tillid til dig selv. Tillid til at du besidder nogle dybe kræfter, som kan aktiveres og helbrede dig for dine smerter og ubehag. Det kan dog kræve flere ting at aktivere dine egne selvhelbredende kræfter. Derfor har jeg udarbejdet den Holistiske Cirkel, som giver dig et billede af, hvad det ofte kræver at komme tilbage i balance og tilbage til livet.

Den holistiske cirkel

Den Holistiske Cirkel er udarbejdet gennem mine erfaringer med forskellige typer af klienter og udfordringer. Den er dermed skabt via Casestudier, som er kvalitative frem for kvantitative.

Den Holistiske Cirkel omhandler 4 elementer, som man i bund og grund skal tage højde for når man ønsker at slippe fysiske og mentale udfordringer og komme tilbage i balance.

Balance

Balance er mange ting, der er fysisk balance, mental balance og energetisk balance.

Din fysiske balance handler om din evne til at bevare kropskontrollen. Dette kan styrkes gennem forskellige balanceøvelser og særligt yoga.

Mental balance handler om at finde balance i eget liv, så du fungerer som ét helt menneske – det gælder om du er på arbejde, med venner, familie, til aktiviteter mm. – Du er kun ét menneske. For at opnå mental balance, kræver det at du lytter til din krop, tør at tage tid for dig selv og håndtere de udfordringer du møder i livet. Så slip mobilen og begynd at meditere eller gå ture uden musik i ørerne.

Corrective Sounds metoden

Energetisk balance handler om din livsenergi, som flyder omkring dig og i dig. Den lever af positive følelser og oplevelser. Så “spiser” du sund energi, vil du opleve en øget balance. Her spiller dit miljø en stor rolle. Har du en partner, familie, et arbejde, kollegaer, fritidsliv du er glad for og som er meningsfuld.

Din livsenergi kan du få korrigeret og udrenset for ubalancer via Corrective Sounds metoden. Udfordringer i dit livsmiljø håndteres hos mig gennem en Life Coaching samtale.

Mindset

Bare tænk positivt, så ordner alt sig. Lettere sagt end gjort, der er dog noget om det. Oplever du vrede, misundelse, lavt selvværd, mistillid, ensomhed, sorg mm. Så kommer du i ubalance.

Derfor er det vigtigt, at du sørger for at det miljø du navigerer i er præget af positive indtryk. Det gør det hele meget nemmere.

At ændre dit mindset, kan være ligeså svært som at stoppe med at ryge. Men det er ikke et fokus på din dårligdom, der får dig fremad, det gør kun selvkærlighed.

Meditation med positive affirmationer kan hjælpe dig: “Jeg er glad, jeg er tryg, jeg er sikker, jeg elsker, jeg tilgiver”. Find et mantra, der passer til dig og som modsvarer de negative tanker og følelser, som ofte opstår i dig.

Gåture og motion udenfor samt sund kost vil også booste din evne til at tænke positivt og anerkendende. 

Det handler dog ikke om, at du skal miste din kritiske sans. For den er vigtig! Det handlere mere om at du skal evne at stå ved dig selv, og tage valg der gavner dig og dit liv. Derfor kræver et positivt mindset ofte at du ændrer elementer i dit livsmiljø.

Kost

Ja der er ingen vej udenom – sund kost er vigtig. Hvis du har smerter i kroppen er især antiinflammatorisk kost vigtig.

Kort sagt mere grønt, flere fibre, mere grovt, mere vand. Mindre kød, hvidt brød, slik, chips og vin.

Keeeeedeligt! Min erfaring er – ALT MED MÅDE! Fanatisme har aldrig gavnet nogen og er sjældent en holdbar løsning.

sund mental livsstil

Find en sund livsstil, der passer dig, så der også er plads til at synde (….drikker lige en slurk af min rødvin….).

En god ide er, at have kødfrie dage, max 2 syndedage om ugen, lave hjemmelavet mad, aldrig spise af en beskidt tallerken, hav adgang til grønne snacks.

Motion

Vi kommer ikke udenom det, motion er utroligt vigtigt. Er du i form føler du dig stærkere (det bliver du også), du kan bedre koncentrere dig, du sover bedre, tankemylderet forsvinder og energien øges.

Yoga for mænd

Kan du komme udenfor i grønne omgivelser hver dag, enten ved gang, løb, cykling, paddleboarding (my favorite), er det at foretrække. 

Naturens vibrationer er den bedste medicin. Naturen styrker dig, grounder dig og øger dit immunforsvar.

Varier din motionsform, så du både styrker dine muskler, pulstræner og laver bindevævsstræk (Yoga igen!!!).

Det var det....

Dette var en kort gennemgang af den Holistiske Cirkel, som jeg tager afsæt i, i arbejdet med mine klienter.

Jeg håber den giver et billede af, at din vej fremad er ikke et quick fix (desværre). Det kræver arbejde, handling og ofte ændringer – men der er hjælp at hente. Brug mig eller en anden person / behandler i dit liv, som du har tillid tid. Kig på alle den Holistiske Cirkels elementer. De hænger uløseligt sammen, men formår du at implementere elementerne og indføre nødvendige ændringer i dit liv, så er jeg sikker på du vil opnå positive resultater.

Foryderligere råd og vejledning, så tøv ikke med at kontakte mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Call Now Button