Viser alle 10 resultater

Her kan du finde udvalgte Chakra armbånd med krystaller, ædelstene, lavasten, Rudraksha perler. Alle med unikke egenskaber for dig, din energetiske, mentale og fysiske balance.

Rudraksha armbåndene er købt hjem gennem en ISO certificeret leverandør i Indien, som sikrer dig de originale perler med særlig værdi.

Hvert Rudraksha chakra armbånd er sammensat efter gamle skrifter om hvordan specifikke perler og sten skaber balance i og mellem vores energetiske, psykiske, fysiske, mentale og spirituelle legeme.

Sanskrit ordet “Rudraksha” betyder “Shivas tårer” og anses for bindeleddet mellem himmel og jord.

Rudraksha menes at være den kraftigste manifestation af den kosmiske kraft. Videnskaben har ofte undersøgt Rudraksha perler og har kun kunnet bekræfte deres kraftfulde evner.

Rudraksha perler beståre af 21 forskellige Mukhi perler med forskellige egenskaber. På hver sin måde skaber optimal resonans i de 7 chakra og får dig tilbage i balance.

Rudraksha perlerne er frugter fra træsorten Elaeocarpus GanitrusRoxb varianten. Det blomstrer om sommeren og frugterne modnes midt vinter. Frugterne har en dyb blå farve, som forårsages af en microstrukturel proces mellem frugten og lyset. Farven opstår pga. lysets reflektion i frugten. Dennes proces anses for at være årsagen til perlernes helbredende kraft.

Perler og sten er 100% naturlige og uforarbejdede.

Se alle smykkerne i klinikken.

Call Now Button