Hvad er Kinesiologi

Corrective sounds

Hvorfor Kinesiologi

Kinesiologi anvendes i Corrective Sounds metoden, for at undersøge hvilke ubalancer, der er årsag til ubehag i din krop.

Kinesiolgien anvendes så vi kan genskabe balancen i dit energetiske, psykiske og fysiske legeme.

Kinesiologi er en målrettet, blid og effektiv måde, at vække kroppens egne selvhelbredende kræfter på. 

Vi går målrettet ind og arbejder med dine udfordringer – om de er fysiske, følelsesmæssige, mentale, energetiske mm. 

Gennem kinesiologien og den efterfølgende frekvensterapi, kan du overvinde de fleste psykiske og fysiske udfordringer. Dit livsmod styrkes og din krops evne til at helbrede sig selv aktiveres.  

Gennem behandlingsforløbet lærer du at lytte til hvad kroppen fortæller dig. Genvinde og bevare din sundhed. Komme til kræfter og styrke kroppens selvhelbredende evner.

 

Muskeltesten

Kinesiologens grundlæggende redskab er muskeltestningen. Ved hjælp af muskeltesten afdækker kinesiologen tilstanden i kroppens energisystem, meridianerne.

Testen foregår ved at lægge et let tryk på klientens arm, samtidig med at kinesiologen spørger ind til hvor ubalancerne sidder via en udvidet sundhedsprotokol. Musklens reaktion på trykket af­hænger af, om kroppen opfatter kinesiologens ord som en udfordring eller en belastning. Dette giver en mulighed for at kommunikere med kroppen og belyse de dybere sammenhænge og årsager til forskellige lidelser. Kommuni­kationen med kroppen foregår både på det bevidste og det ubevidste plan.  

Kinesiologen kan dermed afdække, hvor i kroppen ubalancerne ligger, hvilke ubalancer, der ligger bag klientens symptomer, samt hvad der skal gøres for at genoprette balancen, så klientens egne ressourcer og selvhelbre­dende kræfter aktiveres. Denne del af behandlingen kaldes afbalancering, hvilket fortæller, hvad det er, kinesiologen arbejder hen imod: en krop i balance.

Kilde: www.danskekinesiologer.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Call Now Button