Yoga Retreat

Giv dig selv en skøn gave med dette nærende, sanselige og balancerende retreat med Bagnkop MindBody og Ålbæk Badehotel. En retreat fyldt med yoga, meditation og mindfulness, sanselig bevægelse, indre vækkelse af healende klangbade, alt omfavnet af naturens skønhed i denne idylliske perle på toppen af Danmark. På dette mindfulle retreat skabes plads til dig, din sjæl og din rejse mod balance og velvære. Få vækket din indre energi og giv liv og plads til en fornyet version af dig selv.

Skov, strand og badehotel med idyl, plads og ro

Retreatet finder sted på det nyrestaurerede Ålbæk Badehotel, hvor du bliver indkvarteret i skønt enkeltværelse med eget bad og toilet. 

Ålbæk Badehotel er en oase for livsnyderen. Her er et brændende hjerte for at skabe ro og idyl i private rammer, med skøn mad lavet med hjertet og lokale råvarer i det traditionelle badehotels sande ånd.

På Ålbæk Badehotel er der både plads til stunder i komplet stilhed, rum til dialog, plads til grin og gråd og plads til fysisk udfoldelse gennem sanselig bevægelse. Du vil opleve Ålbæk Badehotel som den trygge ramme, hvor du kan finde plads og rum til at udfolde dig, finde ro og indre balance. Her går tiden i stå og du finder tilbage til nuet.

Lad os sammen finde modet til at kigge dybt ind i sjælen og finde viljestyrken til at se den blå himmel, det bølgende hav, det bløde sand og solens livgivende kraft. Lad os finde trædestenene, som får dig derhen, hvor du kan leve frit fra hjertet, præcist som det var dig tiltænkt.

Dette retreat giver dig mulighed for at mærke dybt ind i dig selv gennem blid Meditativ Yin Yoga, styrkende Hatha Yoga, sanselig Bevægelse, energigivende Gåture, rensende Vinterbadning, hjerteåbnende Kakaoceremoni. Fællesnævnerne i alt er Harmoni, Ro, Bevægelse og Healing.

Alt i alt et retreat for krop, sind og sjæl, hvor du efter weekenden har fundet en ny balance, står stærkt i dig selv, et skridt nærmere dine mål og med en klar bevidsthed om hvad du har brug for at sætte fokus på i din videre rejse.

Tre dages forkælelse med fokus på dig

  • Gennem guidede meditationer finder du ind i det sted i dig selv, hvor der er ro og harmoni. 
  • Vi bevæger os gennem balancerende, rolige og styrkende yoga flow, hvor du mærker din krop, dens budskab til dig og den omsorg, den har behov for. 
  • Vi skaber dyb forbindelse mellem krop, sind og sjæl med helbredende vibrationer fra syngeskåle og gongs, som når ind på dybt celleniveau og aktiverer din krops vidunderlige selvhelbredende kræfter. 
  • Vi lader naturen og havet bade os i moder jords kærlighed med skønne gåture og vinterbadning. 
  • Vi lader kroppen bevæge sig til sin egen vibration og energi, gennem sanselig og frisættende dans.
  • Vi spiser glad mad, som forkæler krop, sind og sjæl, forberedt med sjæl og lokale råvarer.
yoga retreat nordjylland
Yoga retreat

Vibrationers helbredende kraft

Vibrationers magiske kraft og effekt på krop og sind kan virke ubegribelige. Videnskaben har dog for længst bevist, at alt levende vibrerer ved optimale frekvenser. Derfor kan du med et åbent sind, bevidsthed om dine udfordringer og en klar intention for din ønskede fremtid, løsne følelsesmæssige blokeringer, frigøre ophobet stress og skabe fornyet indre balance i muskler, væv, organer og kirtler ved hjælp af nøje udvalgte instrumenter.

Som Corrective Sounds behandler er mine syngeskåle, chimes, klokker og gongs nøje afstemt dit energifelt. Jeg har på mine retreats særligt fokus på at vække og balancere din livsenergi, hvor du vil komme på en vibrationel rejse fra dine rødder til det store universelle kvantehav vi alle er en del af.

Vibrationerne er både dybe, rungende, invaderende og omfavnende. De vækker vibrationerne i cellerne i din krop, sind og sjæl. Når din optimale vibration i krop, sind og sjæl igen indfinder sig, vil du føle flow, kærlighed, taknemmelighed, overskud og indre ro.

Ud over vibrationer fra syngeskåle mm. så trækker vi også på moder jords naturlige vibration. Det gør vi igennem skønne og stille gåture, vækkende vinterbadning og nærende måltider.

Yoga & Mindfulness

Min tilgang til yoga og mindfulness er baseret på ro, dybe åndedrag, blide stræk og balancerende flow. For mig handler yoga om progression ikke perfektion. Vi er alle unikke og derfor tages der altid afsæt i dig og din krop.

Jeg har fokus på at guide dig roligt gennem stillingerne med min stemme. Jeg har et vågent øje på om du har det udstyr du har brug for, passer på dig selv og ikke overstrækker. Ellers er det dig, der mærker hvor langt du skal ind i stillingerne, hvornår du har brug for at trække dig og hvornår du kan mere end du ved. Mit fokus er, at du lærer dig selv, dine grænser, dine tankemønstre og din krop at kende.

Hele tiden tages der afsæt i dig og din krop, så der er plads til både den erfarne som nye deltager i både yoga og mindfulness.