Erhvervsterapi

Som Erhvervsterapeut støtter jeg løbende medarbejderne i din virksomhed, i forhold til de udfordringer de står overfor i dagligdagen. Gennem terapiforløbet får vi fat i roden af problemerne, når og i bedste fald før de udvikler sig til stress, udbrændthed, interne konflikter mm.

For de virksomheder, der anvender en erhvervsterapeut oplever jeg, at det gør en kæmpe forskel for medarbejderne, kulturen og relationerne, at der er hurtig og nem adgang til et fortroligt menneske, de kan tale frit med.

Gennem et samtaleforløb stiger medarbejdernes selvværd og værdifølelse i forhold til dem selv og deres arbejde i virksomheden. Dette skaber både gladere medarbejdere, en sundere kultur og bedre resultater.

Som erhvervsterapeut tilbyder jeg 1:1 sessioner, online samtaler, workshops og oplæg. Mine værktøjskasse består af en lang række uddannelses-, erhvervs- og livserfaringer.

Jeg tager altid afsæt i mennesket overfor mig og bruger rigtig meget min intuition, til at pejle mig ind på hvilke tilgange vi skal anvende for at komme i dybden

Hvorfor anvende en erhvervsterapeut?

  • Undgå langtidssygemeldinger ved at arbejde forebyggende.
  • Skab et trygt og fortroligt rum for medarbejderne, hvor de frit kan udtrykke sig og modtage kvalitativ sparring.
  • Gør det naturligt for medarbejderne at styrke deres arbejdsevne gennem løbende samtaler om deres trivsel og udviklingspotentiale.
  • Få et blik “udefra” på virksomhedens arbejdsmiljø og bliv opmærksom på blinde pletter i organisationen.
  • Få indsigt i organisationskulturen, udviklingspotentialer og indsatsområder gennem ledelsessparring med erhvervsterapeuten.

Jeg tilbyder ikke pakkeløsninger, men tilrettelægger hvert forløb individuelt efter jeres behov. På den måde skaber vi det bedste forløb til jer.

Katrine Bagnkop

Behandlinger

Her kan du læse mere om de behandlinger jeg tilbyder

Forløb for erhverv hos Bagnkop MindBody

Erhvervsterapi foregår enten i jeres virksomhed, online eller i min private klinik i Frederikshavn. Uanset hvor terapien foregår er der al den plads du har brug for, så du kan udtrykke dig frit og åbne dig op for de tanker du går med. I sessionen tager vi afsæt i hvordan dine oplevelser fylder i dit arbejdsliv og privatliv, og hvad der skal til for at du får arbejdsglæden tilbage.

Workshops tilrettelægges ud fra jeres unikke behov og kan være af kortere og længere varighed afhængig af ønsker til indhold og resultat.

kropsterapi og psykoterapi

Det siger klienterne

Om Bagnkop MindBody

Bagnkop MindBody er kommet til verden med en vision om at lave et tilbud, hvis fokus er at hjælpe det hele menneske tilbage i balance gennem en holistisk tilgang, som omhandler det hele menneske, hvor der skal være balance mellem vores privatliv og arbejdsliv.

Som tidligere skolelærer og skoleleder med flere diplommoduler i ledelse og kommunikation, en Cand.Mag. i “Læring og forandringsprocesser”, certificeret “Corrective Sounds behandler” og mit nuværende uddannelsesforløb som “Integrativ krops- og psykoterapeut” (2. års stud. ved Tobias-Skolen), kan du forvente et dybt terapiforløb, som bliver tilrettelagt præcis dine særlige behov og udfordringer.

Mine erfaringer og uddannelser giver mig en enorm værktøjskasse i forhold til sundhed og trivsel på arbejdspladsen, hvor gode relationer, nysgerrig kommunikation, åbenhed og tillid er byggestenene til en stærk organisationskultur.