Behandling af børn

En undersøgelse fra Børns Vilkår fandt i 2020 frem til at 1 ud af 7 børn og unge føler sig stressede. Dette tal er støt stigende. Forventningerne til krop, køn, digital adfærd og forventningspres er nogle af de faktorer, der presser børn allermest. Forventningspresset fra forældre, skolen, kammerater, i fritiden og den konstante tilgængelighed på mobilen og sociale medier er stort.  30 procent af pigerne i 9. klasse føler sig stresset ofte eller hele tiden. For 9 ud af 10 af de børn, der føler sig stresset ofte eller hele tiden, har det stået på i flere måneder.

Konsekvensen af det højre stressniveau er mistrivsel med præstationspres, lavt selvværd, identitetskriser med en forventning om at skulle være på en bestemt måde. Flere har en oplevelse af at blive vejet og målt hele tiden, og mange stræber på alle fronter efter det perfekte. De fysiske konsekvenser kan vær tristhed, hjertebanken, tankemylder og søvnproblemer, hovedpine, rysteture, angstanfald og selvmedicinering.

Som tidligere skolelærer og skoleleder genkender jeg de problematikker jeg møder hos børn, unge og deres forældre. Min erfaring er, at Kropsterapi og samtaleterapi er effektive værktøjer i arbejdet med børn og unge, der har det svært. De kan have svært ved at udtrykke det de oplever eller se vejen ud af det. Her hjælper det i høj grad at inddrage kropsterapeutiske værktøjer i terapiforløbet.

Terapi for krop og sind

InTune Therapy og Mindfulness er særligt velegnet til både børn, da det kan være svært for dem at sætte ord på deres udfordringen.

InTune Therapy består af en kombination af psykoterapi og kropsterapi. Du kender måske kropsterapiens elementer fra Corrective Sounds metoden, som tager udgangspunkt i en kinesiologisk muskeltest  og efterfølgende frekvensterapi. Corrective Sounds metoden er 100% smertefri og ved helt små børn og spædbørn, kan vi gennemføre behandlingen ved at muskelteste barnet gennem mor eller far. Kinesiologien giver os mulighed for at undersøge det barnet ikke kan sætte ord på. 

  • Udrenser ubalancer i krop, sind og sjæl
  • Giver indblik i præcis hvor mentale og fysiske ubalancer i din krop ligger gemt
  • Åbner for et sjældent kig ind i dit energisystem
  • Får kroppen tilbage i homøostatisk balance (ligevægt)
  • Hjælper dig med at slippe både mentale og fysiske udfordringer

Corrective Sounds behandlingen er en alternativ behandlingsmetode, der har rod i energi medicin. Metoden er, for over 30 år siden, udviklet af Cameron Dawson og kaldes også “Dawson metoden” og Vibrationel Kinesiologi. I 1990erne drog Dawson fra Australien til Danmark og metoden praktiseres i dag af behandlere over hele Danmark.

Book en personlig samtale

Alternativ behandling Frederikshavn
alternativ behandling
Corrective sounds

Terapiforløb hos Bagnkop MindBody

Terapiforløbet foregår i et tillidsfuldt, trygt og fortroligt rum i min klinik i Frederikshavn. Her er der al den plads du har brug for, så du kan udtrykke dig frit og åbne dig op for de tanker du går med. I sessionen tager vi afsæt i hvordan dine oplevelser fylder i dit sind og i din krop. 

Vi tager altid afsæt i det ønske I har for barnets fremtidige liv. Barnets unikke udviklingsproces er i fokus og terapiforløbet bliver tilrettelagt individuelt herefter. InTune Therapy har en unik dybde samt bredde, hvor intentionen altid er på at bringe kroppens og sindet tilbage i optimal balance.

Kropsterapien fylder ofte meget i sessionen, da den er særligt velegnet til børn, da det kan være svært for dem at sætte ord på den udfordringen de går med. 

Bagnkop MindBody
Corrective sounds
alternativ behandling
Alternativ behandling Frederikshavn

Det siger klienterne

Om Bagnkop MindBody

Bagnkop MindBody er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop og dit sind.

Mine behandlinger egner sig både til mennesker, der ønsker at arbejde forebyggende med deres mentale sundhed og til mennesker hvor stress, angst, depression og fysiske smerter er blevet en stor belastning.

Som tidligere skolelærer og skoleleder med flere diplommoduler i ledelse og kommunikation, en Cand.Mag. i “Læring og forandringsprocesser”, certificeret “Corrective Sounds behandler”, uddannet Yoga instruktør og mit nuværende uddannelsesforløb som “Integrativ krops- og psykoterapeut” (1. års stud. ved Tobias-Skolen), kan du forvente et dybdegående terapiforløb, som bliver tilrettelagt præcis dine særlige behov og udfordringer.

Med disse erfaringer og kompetencer får din behandling en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

Massør Frederikshavn