Massage

Dybdegående massage der arbejder på dybt celleplan med at udrense kroppen for ophobede affaldsstoffer.

Massage terapien hos Bagnkop MindBody er blid og beroligende. Devisen jeg anvender hedder Matrix Rhythm Massage Therapy og vibrerer dybt ned i muskelcellerne og udrenser ophobede affaldsstoffer . Det handler om at hjælpe kroppen ikke tvinge den til noget. Dette gør at den adskiller sig fra mange andre massageformer.

Matrix Rhythm Massge Therapy  skaber mekaniske og magnetiske vibrationer i det berørte område, genetablerer muskelcellernes naturlige vibrationer, så de igen kan arbejde optimalt med at udrense de affaldsstoffer, som forårsager smerter og spændinger. Matrix Rhythm massage er effektiv i sin dybdegående egenskaber og kan massere store set alle former for smerter og spændinger. 

Terapi for krop og sind

Når muskelprocesserne ikke længere fungerer korrekt pga. stress, overanstrengelse mm, opstår der overbelastning og smertefulde spændinger udvikles, da cellerne kan ikke lede affaldsstoffer effektivt ud af musklerne. 

  • Nakkespændinger
  • Lændesmerter
  • Hovedbundsmassage
  • Ansigstmassage
  • Kæbespændinger
  • Massage af hælspore
  • Hoftesmerter
  • Ischias smerter
massør frederikshavn

Har du et spørgsmål?

Terapiforløb hos Bagnkop MindBody

Terapien foregår i et tillidsfuldt, trygt og fortroligt rum i min klinik i Frederikshavn eller ude på din arbejdsplads. Hvor end vi er, så er der al den plads du har brug for, så du kan slappe af og finde ro gennem behandlingen.

Matrix Rhythm massage er effektiv i sin dybdegående egenskaber og kan massere store set alle former for smerter og spændinger. Med Matrix Rhythm Massage Therapy påvirkes kroppens celler og deres omgivelser udefra ved hjælp af et specielt udviklet terapiapparat – Matrix mobile. 

Ved hjælp af terapiapparatet skabes rytmisk mikroekspansion, som er tilpasset til muskelcellernes mikrovibrationer og derfor virker på niveauet for de enkelte celler. Den naturlige svingning på kroppen stimulerer cellerne og deres virksomhed gendannes dybt nede i musklen. De metaboliske processer i den berørte kropsregion normaliseres på meget kort tid og spændingerne forsvinder.

Det gode liv

Om Bagnkop MindBody

Bagnkop MindBody er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop og dit sind.

Mine behandlinger egner sig både til mennesker, der ønsker at arbejde forebyggende med deres mentale sundhed og til mennesker hvor stress, angst, depression og fysiske smerter er blevet en stor belastning.

Som tidligere skolelærer og skoleleder med flere diplommoduler i ledelse og kommunikation, en Cand.Mag. i “Læring og forandringsprocesser”, certificeret “Corrective Sounds behandler”, uddannet Yoga instruktør og mit nuværende uddannelsesforløb som “Integrativ krops- og psykoterapeut” (1. års stud. ved Tobias-Skolen), kan du forvente et dybdegående terapiforløb, som bliver tilrettelagt præcis dine særlige behov og udfordringer.

Med disse erfaringer og kompetencer får din behandling en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

Massør Frederikshavn

Det siger klienterne

Psykoterapi frederikshavn
Massage Frederikshavn
Venteværelse