Viser alle 5 resultater

Rudraksha Chakra Mala perlekæder er omsider landet i klinikken

Smykkerne er købt hjem gennem en ISO certificeret leverandør i Indien, som sikrer dig originale perler og sten i høj kvalitet.

Hvert chakra smykke er sammensat efter gamle skrifter om hvordan specifikke perler og sten skaber balance i og mellem vores energetiske, psykiske, fysiske, mentale og spirituelle legeme.

Sanskrit ordet “Rudraksha” betyder “Shivas tårer” og anses for bindeleddet mellem himmel og jord.

Rudraksha menes at være den kraftigste manifestation af den kosmiske kraft. Videnskaben har ofte undersøgt Rudraksha perler og har kun kunnet bekræfte deres kraftfulde evner.

Rudraksha perler beståre af 21 forskellige Mukhi perler med forskellige egenskaber. På hver sin måde skaber optimal resonans i de 7 chakra og får dig tilbage i balance.

Rudraksha perlerne er frugter fra træsorten Elaeocarpus GanitrusRoxb varianten. Det blomstrer om sommeren og frugterne modnes midt vinter. Frugterne har en dyb blå farve, som forårsages af en microstrukturel proces mellem frugten og lyset. Farven opstår pga. lysets reflektion i frugten. Dennes proces anses for at være årsagen til perlernes helbredende kraft.

På hver Mala er der op 108 perler, som symboliserer energibanerne i kroppen, som udgår fra hjerte chakraet til alle de andre 6 chakra og mødes til sidst i hrit padma chakraet under hjertet.

Ved at gentage et mantra gennem meditation, berører man energimæssigt alle de vigtige nadier og skaber optimal forbindelse mellem chakraerne.

Perler og sten er 100% naturlige og uforarbejdede.

Se alle smykkerne i klinikken

kr. 149,00

Chakra Mala perlekæder

Krone chakra – Mala kæde

kr. 549,00

Chakra Mala perlekæder

Hjerte chakra – Mala kæde

kr. 449,00

Chakra Mala perlekæder

Solar plexus chakra – Mala kæde

kr. 379,00

Chakra Mala perlekæder

Rod chakra – Mala kæde

kr. 649,00
Call Now Button