Workshops med Bagnkop MindBody

Workshops skaber ejerskab af de forandringsprocesser, der hele tiden er på spil i en organisation. Medarbejdere er konstant udsat for forandringer de skal forholde dig til, kravet til specifikke kompetencer stiger og omstillingsparathed er et must. Alt dette møder I sammen gennem en workshop med mig. Vi tager fat på det der er svært, det der ikke giver mening, bæredygtige løsninger og samskabende handlingsplaner. Workshops med Bagnkop MindBody har som fokuspunkt at styrke den mentale sundhed og trivsel på arbejdspladsen. Grundighed, ejerskab og meningsskabelse er vigtigt for mig. Derfor er hver workshop unikt skabt særligt til jeres behov. Dette forudsætter at vi arbejder nysgerrigt med feedup, feedback og feedforward, så vi er helt sikre på, hele vejen igennem processen, at vi rammer præcist ind i jeres ønsker og behov, med afsæt i jeres organisation og kultur. Mine workshops er præget af dialog, co-creation, kreativitet og leg. På den måde bliver selve workshoppen en proces i sig selv, som går ind og præger arbejdsmiljøet postivt.

Workshops med Bagnkop MindBody kan omhandle forskellige temaer:

  • Hvordan skaber vi en sund og bæredygtig kultur?
  • Hvad gør vi når vi har det svært? Stress, konflikter mm.
  • Work-Life balance: Hvordan får vi det til at hænge sammen?
  • Kontorfællesskabet og forskellige læringstyper.
  • Mindfulness og åndedrætsteknikker for mere nærvær og energi.

Grundighed, ejerskab og meningsskabelse er vigtigt for mig. Derfor er hver workshop unikt skabt særligt til jeres behov. Dette forudsætter at vi arbejder nysgerrigt med feedup, feedback og feedforward, så vi er helt sikre på, hele vejen igennem processen, at vi rammer præcist ind i jeres ønsker og behov, med afsæt i jeres organisation og kultur.

 

coaching frederikshavn
Bagnkop MindBody

Workshops med Bio Tuning

Med en baggrund som folkeskolelærer, skoleleder og selvstændig har jeg selv stået i de fleste organisatoriske udfordringer og anskuet dem fra forskellige vinkler. Med en Cand. Mag. i Læring og forandringsprocesser har jeg udover erfaringer også den faglige værktøjskasse, der skal til for at skabe en kvalitativ udviklingsproces hos jer.

Den mentale sundhed og trivsel i virksomheden er en kompleks størrelse at håndtere og sjældent en opgave ledelsen kan klare alene. Ikke fordi ledere ikke er dygtige nok – det er de og er en værdifuld ressource i den reflektering vi har løbende gennem processen. En ekstern konsulent kan udfordre og se objektivt på ting, som man kan være blinde på internt i organisationen.

Min erfaring siger mig at ejerskab og meningsskabelse er nøglen til en sund og stærk kultur i organisationen. Gennem workshops præget af forskellige kreative og samskabende processer, får vi talt om det der er svært, nuanceret kvalitative handleplaner og skabt en vej mod en organisationskultur præget af høj trivsel og dermed høj kvalitet i arbejdet.

Bagnkop MindBody
workshop
kropsterapi og psykoterapi
Workshop

Processen

Proces Bagnkop MindBody

Om Bagnkop MindBody

Bagnkop MindBody er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop og dit sind.

Mine behandlinger egner sig både til mennesker, der ønsker at arbejde forebyggende med deres mentale sundhed og til mennesker hvor stress, angst, depression og fysiske smerter er blevet en stor belastning.

Som tidligere skolelærer og skoleleder med flere diplommoduler i ledelse og kommunikation, en Cand.Mag. i “Læring og forandringsprocesser”, certificeret “Corrective Sounds behandler”, uddannet Yoga instruktør og mit nuværende uddannelsesforløb som “Integrativ krops- og psykoterapeut” (1. års stud. ved Tobias-Skolen), kan du forvente et dybdegående terapiforløb, som bliver tilrettelagt præcis dine særlige behov og udfordringer.

Med disse erfaringer og kompetencer får din behandling en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

Massør Frederikshavn