Work Life Balance

Work Life Balance handler om at skabe en sund balance i livet, hvor du trives og har overskud i hverdagen, både på dit arbejde og i din hverdag.

Gennem et forløb hos Bio Tuning kigger vi på hvordan du bruger din tid, dine prioriteter og dine drømme for fremtiden.

Et Work Life Balance giver dig energien tilbage og du vil ikke længere føle dig udbrændt, sove dårligt om natten, mangle energi og overskud i dagligdagen.

Terapi for krop og sind hos BioTuning, betyder at vi arbejder holistisk med hele dig – gennem nærværende og dybdegående psykoterapi kombineret med frisættende kropsterapi.

Gennem forløbet får du kontakten til dig selv tilbage og får nærende værktøjer til at styrke din udviklingsproces, så du får skabt den Work Life Balance, der passer præcis til dig.

I et Work Life Balance forløb hos Bio Tuning kommer vi omkring

  • Hvordan ser dit liv ud lige nu
  • Hvorfor er du der hvor du er
  • Hvordan drømmer du om det skal se ud
  • Hvad forhindrer dig i at ændre det
  • Hvilket mulighedsrum kan vi skabe
kropsterapi og psykoterapi
Massør Frederikshavn

Book en personlig samtale

Terapiforløb hos Bio Tuning

Terapiforløbet foregår i et tillidsfuldt, trygt og fortroligt rum i min klinik i Frederikshavn. Her er der al den plads du har brug for, så du kan udtrykke dig frit og åbne dig op for de tanker du går med. I sessionen tager vi afsæt i hvordan dine oplevelser fylder i dit sind og i din krop. Samtale- og kropsterapi fylder ofte ligeværdigt i en session.

De kropsterapeutiske værktøjer jeg anvender kan bestå af: Integrering af følelsesmæssige oplevelser i krop og sind, kinesiologisk lydterapi, energetisk afbalancering, åndedrætsteknikker, mindfulness mm.

Vi tager altid afsæt i det ønske du har for dit fremtidige liv. Din unikke udviklingsproces er i fokus og terapiforløbet bliver tilrettelagt individuelt herefter. Mellem sessionerne aftaler vi hvordan du kan nære din udviklingsproces, så du på sigt får integreret din ønskede tilstand i krop, sind og sjæl i alle aspekter af dit liv.

Bagnkop MindBody
Corrective sounds
Work life balance
Corrective Sounds Frederikshavn

Det siger klienterne

Om Bio Tuning

BioTuning er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop, din psyke, din energi og din generelle livsstil.

Mit navn er Katrine Bagnkop, og jeg er uddannet Folkeskolelærer, som giver mig en enorm værktøjskasse i forhold til børn, der har det svært og forældre der har brug for sparring.

Derudover har jeg en Cand. mag. i læring og forandringsprocesser, hvilket betyder, at jeg kan guide dig i den rigtige retning, støtte dig i at tage kontrollen tilbage over dit liv og vælge de fremadrettede skridt mod dine mål.

Dertil er jeg også Corrective Sounds behandler. Med denne behandling kan jeg afbalancere dig kropsterapeutisk, så din behandling får en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

I oktober 2022 påbegyndte jeg uddannelsen som Krops- og psykoterapeut hos Tobias-Skolen. Derfor fylder psykoterapien også rigtig meget i min tilgang til dig og dine udfordringer.

Massør Frederikshavn