Vejen ud af stress

Har du stress? Symptomer på stress kan være både fysiske og psykiske. Fysisk kan du få hjertebanken, fordøjelsesbesvær, hovedpine, søvnbesvær, uro i kroppen, inflammation i kroppen mm. Psykisk kan du få tankemylder, angst, lavt selvværd, dårlig hukommelse, manglende koncentration, mangle livsglæde, overskud mm. Oplever du disse stress-symptomer i en grad så de præger din hverdag og generelle velbefindende, så er det tid til at få hjælp.

Andelen af voksne danskere med stress er steget fra 21 pct. i 2013 til 29% i 2021.  I 2021 havde 34% af kvinderne et højt stressniveau, mens det samme gjaldt for 25% af mændene. Blandt 16-24-årige har 31% drenge stress og 52% piger.

Stress behandling hos Bio Tuning er et dybdegående forløb, hvor vi tager afsæt i dig og dine udfordringer. Vi tager os tid til at dykke ned i dine aktuelle udfordringer og finder veje til passer til dine drømme og mål. 

Det siger klienterne

Vejen ud af stress hos Bio Tuning foregår ofte i en kombination af krops- og psykoterapi. Vi starter ud med af afklare de udfordringer du oplever, hvor længe de har præget dig og vi mærker ind i den tilstand du ønsker at finde tilbage til.

  • Hvilke elementer i dit liv påvirker din stress
  • Hvorfor er det kommet så vidt
  • Hvad skal der til for at du slipper og kan se vejen ud af stress
  • Hvilke effektive værktøjer skal implementeres i dit liv og hvordan
  • Skal du foretages større eller mindre forandringer i dit liv, for at slippe stressens tag i dig

 

kropsterapi og psykoterapi
alternativ behandling

Book en personlig samtale

Terapiforløb hos Bio Tuning

Terapiforløbet foregår i et tillidsfuldt, trygt og fortroligt rum i min klinik i Frederikshavn. Her er der al den plads du har brug for, så du kan udtrykke dig frit og åbne dig op for de tanker du går med. I sessionen tager vi afsæt i hvordan dine oplevelser fylder i dit sind og i din krop. 

Psykoterapien omhandler et nuanceret blik på dig, dit kernesselv, det der udfordrer dig, den modstand du har mødt og den sande person du drømmer om at blive.

De kropsterapeutiske værktøjer jeg anvender, så du kan finde vejen ud af stress, kan bestå af: Integrering af følelsesmæssige oplevelser i krop og sind, kinesiologisk lydterapi, energetisk afbalancering, åndedrætsteknikker, mindfulness mm.

Vi tager altid afsæt i det ønske du har for dit fremtidige liv. Din unikke udviklingsproces er i fokus og terapiforløbet bliver tilrettelagt individuelt herefter. Mellem sessionerne aftaler vi hvordan du kan nære din udviklingsproces, så du på sigt får integreret din ønskede tilstand i krop, sind og sjæl i alle aspekter af dit liv.

Bagnkop MindBody

Om Bio Tuning

BioTuning er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop, din psyke, din energi og din generelle livsstil.

Mit navn er Katrine Bagnkop, og jeg er uddannet Folkeskolelærer, som giver mig en enorm værktøjskasse i forhold til børn, der har det svært og forældre der har brug for sparring.

Derudover har jeg en Cand. mag. i læring og forandringsprocesser, hvilket betyder, at jeg kan guide dig i den rigtige retning, støtte dig i at tage kontrollen tilbage over dit liv og vælge de fremadrettede skridt mod dine mål.

Dertil er jeg også Corrective Sounds behandler. Med denne behandling kan jeg afbalancere dig kropsterapeutisk, så din behandling får en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

I oktober 2022 påbegyndte jeg uddannelsen som Krops- og psykoterapeut hos Tobias-Skolen. Derfor fylder psykoterapien også rigtig meget i min tilgang til dig og dine udfordringer.

Massør Frederikshavn
Corrective sounds
kropsterapi og psykoterapi
Corrective Sounds Frederikshavn