Viser alle 36 resultater

Ren velvære

Ren velvære i hjemmet med sunde og miljøvenlige produkter, for en stressfri og sund mental livsstil. I min webshop finder du produkter, der giver dig lov til selvforkælelse. Hos os handler det om, at en sund mental livsstil kommer med bæredygtige produkter, et postivt mindset og lysten til selvudvikling. Hos Bio Tuning kan du finde forskellige produkter, som både forskønner dit hjem og forkæler dig selv. Vi sætter en ære i at finde produkter til dig som er miljøvenlige og inviterer til en sund livsstil med en krop og sjæl i balance.

Varerne du finder heri er nøje udvalgte og har til formål at styrke din mentale sundhed. Jeg leverer både til en pakkeshop nær dig eller du kan komme og afhente dine varer i klinikken, Danmarksgade 29, 9900 Frederikshavn.

Bio Tuning er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop, din psyke, din energi og din generelle livsstil.

Er du belastet stress, angst, depression el.lign. så anbefaler jeg at du henvender dig til en terapeut, som kan hjælpe dig. Behandlingsforløbene hos Bio Tuning foregår ofte i en kombination af krops- og psykoterapi. Vi starter ud med af afklare de udfordringer du oplever, hvor længe de har præget dig og vi mærker ind i den tilstand du ønsker at finde tilbage til. Jeg tilbyder også yoga og mindfulness, som kan have stor effekt på din evne til at trække vejret, din kropsbevidsthed og evne til at være i nuet.

Adventspakker

Smeltende vokslys

kr. 29,00

Adventspakker

Incense brænder

kr. 39,00

Adventspakker

Burner

kr. 49,00

Adventspakker

Sage Essentiel olie

kr. 49,00

Adventspakker

Grapeseed Oil 100 ml

kr. 79,00

Adventspakker

Selenit Massage Sten

kr. 95,00

Ren velvære

Ceremoniel Kakao

kr. 95,00

Adventspakker

Aroma diffuser

kr. 249,00

Adventspakker

SmartDOT mod stråling

kr. 349,00

Adventspakker

Selenit lampe

kr. 495,00
Call Now Button