Viser alle 4 resultater

Medicinske svampe er en gruppe af fungi, som har været anvendt i århundreder indenfor traditionel medicin for at styrke helbreddet og forebygge sygdomme.

Nogle af de mest kende medicinske svampe er Shiitake, Maitake, Reishi og Chaga. De indeholder en kombination af bioaktive forbindelser, såsom beta-glucans, som menes at have immunboostende egenskaber og polysaccharides, som har anti-tumor effekt. Medicinske svampe anvendes også til at sænke kolesterol, støtte vores kardiovaskulære helbred og som en antioxidant.

Som regel er medicinske svampe ufarlige, men bivirkninger hos nogle individer kan være utilpas mave og allergiske reaktioner. Rådfør med din læge før du køber medicinske svampe som kosttilskud, særligt hvis du er gravid eller har underliggende / kronisk sygdomstilstand i kroppen.

Firmaet vi indkøber medicinske svampe fra er beliggende i EU i Tjekkiet. De overholder alle givne retningslinjer og har et stærkt værdisæt om at udvikle økologiske og effektive produkter til dig. Læs mere om dem her: www.mycomedica.eu

Kosttilskud

MycoStress

kr. 229,00

Kosttilskud

MycoSomat

kr. 229,00

Kosttilskud

MycoFlex

kr. 229,00

Kosttilskud

Reishi

kr. 229,00
Call Now Button