Udlev dit fulde potentiale

Bio Tuning tilbyder individuel coaching til medarbejdere, der har brug for støtte og sparring i forhold til deres mentale sundhed og trivsel.

Fordelene ved fx at have en fast ekstern coach tilknyttet din virksomhed:

  • Undgå langtidssygemeldinger ved at arbejde forebyggende.
  • Skab et trygt og fortroligt rum for medarbejderne, hvor de frit kan udtrykke sig og modtage kvalitativ sparring.
  • Gør det naturligt for medarbejderne at styrke deres arbejdsevne gennem løbende samtaler om deres trivsel og udviklingspotentiale.

Gennem forløbet “Udlev dit fulde potentiale” får du personlig udvikling, kontakten til dig selv tilbage og får nærende værktøjer til at styrke din udviklingsproces, så du får skabt den retning i livet, der passer præcis til dig.

Vi kommer omkring

  • Hvordan ser dit liv ud lige nu
  • Hvorfor er du der hvor du er
  • Hvordan drømmer du om det skal se ud
  • Hvad forhindrer dig i at ændre det
  • Hvilket mulighedsrum kan vi skabe
Udnyt dit fulde potentiale
kropsterapi og psykoterapi

Book et møde

Coaching med Bio Tuning

Coachingforløbet foregår i et tillidsfuldt, trygt og fortroligt rum i min klinik i Frederikshavn eller ude i virksomheden. Ligemeget hvor vi er, får vi sammen skabt et trygt rum, hvor du kan udtrykke dig frit og åbne dig op for de tanker du går med. 

Vi tager altid afsæt i det ønske du har for dit fremtidige liv. Din unikke udviklingsproces er i fokus og coachingforløbet bliver tilrettelagt individuelt herefter. Mellem sessionerne aftaler vi hvordan du kan nære din udviklingsproces og hvilke tiltag vi skal igangsætte.

Bagnkop MindBody
Corrective sounds
kropsterapi og psykoterapi
Corrective Sounds Frederikshavn

Processen

Procesforløb for erhverv

Om Bio Tuning

BioTuning er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop, din psyke, din energi og din generelle livsstil.

Mit navn er Katrine Bagnkop, og jeg er uddannet Folkeskolelærer, som giver mig en enorm værktøjskasse i forhold til børn, der har det svært og forældre der har brug for sparring.

Derudover har jeg en Cand. mag. i læring og forandringsprocesser, hvilket betyder, at jeg kan guide dig i den rigtige retning, støtte dig i at tage kontrollen tilbage over dit liv og vælge de fremadrettede skridt mod dine mål.

Dertil er jeg også Corrective Sounds behandler. Med denne behandling kan jeg afbalancere dig kropsterapeutisk, så din behandling får en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

I oktober 2022 påbegyndte jeg uddannelsen som Krops- og psykoterapeut hos Tobias-Skolen. Derfor fylder psykoterapien også rigtig meget i min tilgang til dig og dine udfordringer.

Massør Frederikshavn