Terapi for krop og sind

Terapi for krop og sind er et særligt effektivt og dybdegående terapiforløb, som hjælper dig med at slippe de udfordringer du står i lige nu. Jeg bruger min viden, erfaringer og intuitive evne til at tune mig ind på dig og den problematik du står i. Mine klienter kommer ofte til mig med uro i kroppen, lavt selvværd, søvnbesvær, stress, angst, depression, psykosomatiske belastninger især i form af fordøjelsesproblemer.

I designet af dit forløb anvender jeg de værktøjer, jeg har tilegnet mig gennem mit uddannelses-, erhvervs- og privatliv. Dette giver mig et særligt afsæt, for at skabe et dybdegående forløb designet specielt til dig. Min tilgang er ofte en kombination af psykoterapi og kropsterapi bestående af kinesiologi, lydterapi, dybdegående massage og mindfulness.

Gennem dit forløb, tager vi altid afsæt i dig og de udfordringer du står i. Ikke to klienter er ens og jeg anvender de værktøjer jeg har, til at lave det mest optimale og udbytterige forløb til dig. Ved at arbejde holistisk med krop og sind får din behandling en særlig dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

Terapi for krop og sind

Terapi for krop og sind, også kendt som holistisk terapi eller integrativ terapi, er en tilgang til behandling, der fokuserer på at forbedre både fysisk og mental velvære hos dig. Denne terapiform anerkender den tætte forbindelse mellem kroppens og sindets sundhed og søger at skabe harmoni og balance mellem de to.

Terapien hos Bagnkop MindBody omfatter en bred vifte af metoder og teknikker, herunder:

  • Psykoterapi og coaching: Samtaleterapi bruges til at arbejde med følelsesmæssige og mentale udfordringer, såsom angst, depression eller traumer. Samt skabe en fremadrettet bevægelse, med sigte mod det liv du drømmer om at leve.
  • Massage og kropsterapi: Fysiske og alternative teknikker, jeg bruger til at skabe balance og løsne fysiske spændinger.
  • Yoga: Hjælper dig med at reducere stress, forbedre kropsholdning og øge kropsbevidsthed.
  • Mindfulness og afslapningsteknikker: Disse metoder hjælper med at reducere stressniveauet og fremme mental klarhed.
  • Meditation: Praksis med meditation kan hjælpe med at fremme mental ro og øget bevidsthed.

Gennem din session arbejder vi sammen for at identificere og adressere de underliggende årsager til dine fysiske og mentale ubalancer og hjælpe dig med at opnå helbredelse og trivsel på begge områder. Terapi for krop og sind sigter mod at styrke din evne til at forstå og håndtere livets udfordringer og opnå en holistisk følelse af velvære.

Terapi for krop og sind

Terapiforløb hos Bagnkop MindBody

Terapiforløbet foregår enten i min private klinik i Frederikshavn, ude i virksomheden eller online. Hvor end vi er, skaber vi sammen et tillidsfuldt, trygt og fortroligt rum. Her er der al den plads du har brug for, så du kan udtrykke dig frit og åbne dig op for de tanker du går med. I sessionen tager vi afsæt i hvordan dine oplevelser fylder i dit sind og i din krop. 

De kropsterapeutiske værktøjer jeg anvender kan bestå af: Integrering af følelsesmæssige oplevelser i krop og sind, kinesiologisk lydterapi, energetisk afbalancering, åndedrætsteknikker, mindfulness mm.

Vi tager altid afsæt i det ønske du har for dit fremtidige liv. Din unikke udviklingsproces er i fokus og terapiforløbet bliver tilrettelagt individuelt herefter. Mellem sessionerne aftaler vi hvordan du kan nære din udviklingsproces, så du på sigt får integreret din ønskede tilstand i krop, sind og sjæl i alle aspekter af dit liv.

Psykoterapi
psykoterapi Frederikshavn
coaching frederikshavn
alternativ behandling

Det siger klienterne

Om Bagnkop MindBody

Bagnkop MindBody er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop og dit sind.

Mine behandlinger egner sig både til mennesker, der ønsker at arbejde forebyggende med deres mentale sundhed og til mennesker hvor stress, angst, depression og fysiske smerter er blevet en stor belastning. Som tidligere skolelærer og skoleleder med flere diplommoduler i ledelse og kommunikation, en Cand.Mag. i “Læring og forandringsprocesser”, certificeret “Corrective Sounds behandler”, uddannet Yoga instruktør og mit nuværende uddannelsesforløb som “Integrativ krops- og psykoterapeut” (2. års stud. ved Tobias-Skolen), kan du forvente et dybdegående terapiforløb, som bliver tilrettelagt præcis dine særlige behov og udfordringer.

Med disse erfaringer og kompetencer får din behandling en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

Katrine Bagnkop

Processen

Proces Bagnkop MindBody