Slip nervøsitet og angst

Flere og flere børn, unge og voksne oplever angst tæt inde på livet. Enten i sig selv eller hos en nær relation. Angst i sig selv er en sund følelse, som hjælper os og advarer og i truede situationer. Men når angsten kommer i situationer, hvor der ikke er nogle fare, så bliver den uhensigtsmæssig og kan udvikle sig ind i en tilstand, hvor du er angst hele tiden, for alle ting og ikke mindst angst for at angsten kommer.

Angst er en af de mest udbredte psykiske sygdomme. Når angst bliver langvarig kan den udvikle sig til en lammende fornemmelse, der hæmmer dig i at gøre almindelige dagligdags ting.  

Gennem et forløb for nervøsitet og angst hos Bio Tuning, udfolder vi hvordan din nervøsitet og angst opleves hos dig. Angst kan nemlig opleves i flere grader, fra let nervøsitet, generel angst til panikanfald. Ved general angst er nervøsiteten og angsten til stede mere eller mindre hele tiden, men med forskel i intensiteten. Panikangst kan også opstå som et lyn fra en klar himmel og være meget ubehagelig med fx. dødsangst.

Angst kan komme til udtryk på forskellige måder:

  • Hjertebanken, sveden og rysten
  • Svimmelhed og uro i kroppen
  • Mavesmerter, trykken i brystet og vejrtrækningsproblemer
  • Søvnproblemer 
  • Sortnen for øjnene
  • Tørhed i munden og problemer med at synke
  • Kvalme og ondt i musklerne 
  • Koncentrationsproblemer og irritabilitet 
  • Uro og ængstelige tanker 
  • Ændret adfærd hvor man undgår eller flygter fra situationer, hvor angsten kommer
Et element vi løbende har fokus på i dit behandlingsforløb, er dit selvværd, stressniveau og negative tankemønstre. Angst opleves ofte som et enormt kontroltab, hvor angsten overtager krop og sind. Denne tilstand gør en magtesløs og man kan nemt føle sig svag. 
 
Hos Bio Tuning tør vi tale om det, der er svært. Der er plads til alle tanker og følelser. Åbenhed, tillid, tryghed og troværdighed er vores dybeste værdiset.
kropsterapi og psykoterapi
Corrective sounds

Book en personlig samtale

Terapiforløb hos Bio Tuning

Terapiforløbet foregår i et tillidsfuldt, trygt og fortroligt rum i min klinik i Frederikshavn. Her er der al den plads du har brug for, så du kan udtrykke dig frit og åbne dig op for de tanker du går med. I sessionen tager vi afsæt i hvordan dine oplevelser fylder i dit sind og i din krop. Samtale- og kropsterapi fylder ofte ligeværdigt i en session.

De kropsterapeutiske værktøjer jeg anvender kan bestå af: Integrering af følelsesmæssige oplevelser i krop og sind, kinesiologisk lydterapi, energetisk afbalancering, åndedrætsteknikker, mindfulness mm.

Vi tager altid afsæt i det ønske du har for dit fremtidige liv. Din unikke udviklingsproces er i fokus og terapiforløbet bliver tilrettelagt individuelt herefter. Mellem sessionerne aftaler vi hvordan du kan nære din udviklingsproces, så du på sigt får integreret din ønskede tilstand i krop, sind og sjæl i alle aspekter af dit liv.

Bagnkop MindBody
Corrective sounds
indre uro behandling
Corrective Sounds Frederikshavn

Det siger klienterne