Slip din indre uro

Slip din indre uro, nervøsitet, stress, angst ved at genfinde din forbindelse med kroppen og forstå hvorfor den reagerer som den gør. Indre uro i kroppen kan have store konsekvenser for vores liv. Et liv med nervøsitet, angst og stress ofte et liv med manglende energi og overskud. Det er enormt udmattende og stressfyldt af være belastede af konstant uro i kroppen og i værste tilfælde kan det ende ud i angstanfald. Uro i kroppen kan opstå af forskellige grunde. Flere og flere undersøgelser viser dog af mange smerter er psykosomatiske, hvilket betyder at en lang række smerter har forbindelse til psykologisk og emotionel stress. Psykosomatiske smerter er et bevis på hvilken stor magt sindet kan have over kroppen. Udtrykket psykosomatisk betyder at virkelige og fysiske symptomer, stammer det der ligger gemt i vores underbevidsthed.  Både psykoterapi og kropsterapi viser igen og igen at have effekt på både psykosomatiske og somatiske smerter og ubehag. Slip din indre uro i kroppen, nervøsitet, stress  og angst gennem et holistisk unikt afstemt terapi forløb hos Bio Tuning.

Et terapi forløb hos Bio Tuning, som omhandler behandling af indre uro, nervøsitet, stress, angst mm., vil omhandle en kombination af krops- og psykoterapi.

Psykoterapien tager afsæt i dig og dit kerneselv. Vi tager et dybt kig ind i det menneske du er, det du kommer fra, det du har oplevet og det sted du gerne vil hen.

Kropsterapien tager ofte afsæt i Corrective Sounds metoden, som er en alternativ behandlingsmetode, der har rod i energi medicin. Den balancerer krop, sind og sjæl ved hjælp af kinesiologi og lydterapi. 

Er krop, sind og sjæl i balance fungerer kroppens selvhelbredende kræfter optimalt og du kan slippe dine smerter og ubehag. Gennem forløbet taler vi også om din livsstil, dine tankemønstre, kostvaner, sociale relationer og personlige ståsted i livet.

Psykoterapi frederikshavn
kropsterapi og psykoterapi

Book en personlig samtale

Terapiforløb hos Bio Tuning

Terapiforløbet foregår i et tillidsfuldt, trygt og fortroligt rum i min klinik i Frederikshavn. Her er der al den plads du har brug for, så du kan udtrykke dig frit og åbne dig op for de tanker du går med. I sessionen tager vi afsæt i hvordan dine oplevelser fylder i dit sind og i din krop. Psykoterapi og kropsterapi fylder ofte ligeværdigt i en session.

De kropsterapeutiske værktøjer jeg anvender kan bestå af: Integrering af følelsesmæssige oplevelser i krop og sind, kinesiologisk lydterapi, energetisk afbalancering, åndedrætsteknikker, mindfulness mm.

Vi tager altid afsæt i det ønske du har for dit fremtidige liv. Din unikke udviklingsproces er i fokus og terapiforløbet bliver tilrettelagt individuelt herefter. Mellem sessionerne aftaler vi hvordan du kan nære din udviklingsproces, så du på sigt får integreret din ønskede tilstand i krop, sind og sjæl i alle aspekter af dit liv.

Bagnkop MindBody
Corrective sounds
indre uro behandling
indre uro behandling

Det siger klienterne

Om Bio Tuning

Bio Tuning er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop, din psyke, din energi og din generelle livsstil.

Mit navn er Katrine Bagnkop, og jeg er uddannet Folkeskolelærer, som giver mig en enorm værktøjskasse i forhold til børn, der har det svært og forældre der har brug for sparring.

Derudover har jeg en Cand. mag. i læring og forandringsprocesser, hvilket betyder, at jeg kan guide dig i den rigtige retning, støtte dig i at tage kontrollen tilbage over dit liv og vælge de fremadrettede skridt mod dine mål.

Dertil er jeg også Corrective Sounds behandler. Med denne behandling kan jeg afbalancere dig kropsterapeutisk, så din behandling får en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

I oktober 2022 påbegyndte jeg uddannelsen som Krops- og psykoterapeut hos Tobias-Skolen. Derfor fylder psykoterapien også rigtig meget i min tilgang til dig og dine udfordringer. 

Massør Frederikshavn