Online Balancerede Coaching

Opnå balance og styrke i livet med Online Balancerende Coaching hos Bagnkop MIndBody

Trænger du til at finde harmoni i en travl verden? Jeg er klar til at guide dig mod indre ro, selvudvikling og personlig vækst, alt fra komforten af dit eget hjem.

Hvad kan du forvente?

Individuel coaching, skræddersyet til dig

Livsbalance og stresshåndtering

Mål, klarhed og selvtillid

Mental og fysisk velvære

Online Balancerende Coaching

Online coaching er en personlig udviklingsstøtte, hvor vi mødes online via Google Meet. Vi arbejder sammen om at identificere mål, løse udfordringer og opnå personlig vækst og udvikling, så du kan leve et liv i sund balance. 

Online coaching kan omfatte forskellige områder som livscoaching, karrierecoaching, sundhedscoaching og meget mere. Vores online møde giver dig fleksibilitet til at deltage fra ethvert sted med internetadgang. Det giver dig en bekvemmelighed og tilgængelighed, hvilket gør det muligt for dig at få støtte og vejledning i dit personlige og professionelle liv uden at skulle møde fysisk op hos en mig.

Som coach er jeg meget sansende og vil lynhurtigt tyne ind på dine blokeringer, de oplevelser i dit liv, som er årsagerne til at du er blevet  en fremmed i dit eget liv. Jeg har altid et ressourceorienteret perspektiv og arbejder mod at finde ind til den sande dig, hvorfra du kan leve frit i både krop, sind og sjæl.

Det siger klienterne

Processen

Proces Bagnkop MindBody

Om Bagnkop MindBody

Bagnkop MindBody er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop og dit sind.

Mine ydelser egner sig både til mennesker, der ønsker at arbejde forebyggende med mental sundhed og personlig udvikling samt til mennesker hvor stress, angst, depression og fysiske smerter er blevet en stor belastning.

Som tidligere skolelærer og skoleleder med flere diplommoduler i ledelse og kommunikation, en Cand.Mag. i “Læring og forandringsprocesser”, certificeret “Corrective Sounds behandler”, uddannet Yoga instruktør og mit nuværende uddannelsesforløb som “Integrativ krops- og psykoterapeut” (2. års stud. ved Tobias-Skolen), kan du forvente et dybdegående terapiforløb, som bliver tilrettelagt præcis dine særlige behov og udfordringer.

Med disse erfaringer og kompetencer får din behandling en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

Bagnkop MindBody - Forretningsmodel