Min retning i livet

Min retning i livet er for dig, der er kommet til en skillevej og kan mærke at der skal til at ske noget nyt. Måske føler du at du er ved at gå i stå i dit liv, du føler dig udbrændt og energiforladt.

Gennem et personligt udviklingsforløb hos Bio Tuning kigger vi på hvordan dit liv ser ud, din drømme for fremtiden og sammen skaber vi et mulighedsrum, så du kan sætte den retning i livet, som vil give dig ny energi og formål.

Terapi for krop og sind hos BioTuning, betyder at vi arbejder holistisk med hele dig – gennem nærværende og dybdegående psykoterapi kombineret med frisættende kropsterapi.

Gennem forløbet får du personlig udvikling, kontakten til dig selv tilbage og får nærende værktøjer til at styrke din udviklingsproces, så du får skabt den retning i livet, der passer præcis til dig.

I et “Min retning i livet” forløb hos Bio Tuning kommer vi omkring

  • Hvordan ser dit liv ud lige nu
  • Hvorfor er du der hvor du er
  • Hvordan drømmer du om det skal se ud
  • Hvad forhindrer dig i at ændre det
  • Hvilket mulighedsrum kan vi skabe
kropsterapi og psykoterapi

Book en personlig samtale

Terapiforløb hos Bio Tuning

Terapiforløbet foregår i et tillidsfuldt, trygt og fortroligt rum i min klinik i Frederikshavn. Her er der al den plads du har brug for, så du kan udtrykke dig frit og åbne dig op for de tanker du går med. I sessionen tager vi afsæt i hvordan dine oplevelser fylder i dit sind og i din krop. Samtale- og kropsterapi fylder ofte ligeværdigt i en session.

De kropsterapeutiske værktøjer jeg anvender kan bestå af: Integrering af følelsesmæssige oplevelser i krop og sind, kinesiologisk lydterapi, energetisk afbalancering, åndedrætsteknikker, mindfulness mm.

Vi tager altid afsæt i det ønske du har for dit fremtidige liv. Din unikke udviklingsproces er i fokus og terapiforløbet bliver tilrettelagt individuelt herefter. Mellem sessionerne aftaler vi hvordan du kan nære din udviklingsproces, så du på sigt får integreret din ønskede tilstand i krop, sind og sjæl i alle aspekter af dit liv.

Bagnkop MindBody
Corrective sounds

Det siger klienterne

Om Bio Tuning

BioTuning er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop, din psyke, din energi og din generelle livsstil.

Mit navn er Katrine Bagnkop, og jeg er uddannet Folkeskolelærer, som giver mig en enorm værktøjskasse i forhold til børn, der har det svært og forældre der har brug for sparring.

Derudover har jeg en Cand. mag. i læring og forandringsprocesser, hvilket betyder, at jeg kan guide dig i den rigtige retning, støtte dig i at tage kontrollen tilbage over dit liv og vælge de fremadrettede skridt mod dine mål.

Dertil er jeg også Corrective Sounds behandler. Med denne behandling kan jeg afbalancere dig kropsterapeutisk, så din behandling får en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

I oktober 2022 påbegyndte jeg uddannelsen som Krops- og psykoterapeut hos Tobias-Skolen. Derfor fylder psykoterapien også rigtig meget i min tilgang til dig og dine udfordringer.

Massør Frederikshavn