Integrativ Krops- og Psykoterapi

Integrativ Krops- og Psykoterapi er et særligt effektivt og dybdegående terapiforløb, som hjælper dig med at slippe de udfordringer du står i lige nu. Jeg bruger min viden, erfaringer og intuitive evne til at tune mig ind på dig og den problematik du står i. Mine klienter kommer ofte til mig med uro i kroppen, lavt selvværd, søvnbesvær, stress, angst, depression, psykosomatiske belastninger især i form af fordøjelsesproblemer.

I designet af dit forløb anvender jeg de værktøjer, jeg har tilegnet mig gennem mit uddannelses-, erhvervs- og privatliv. Dette giver mig et særligt afsæt, for at skabe et dybdegående forløb designet specielt til dig. Min tilgang er ofte en kombination af psykoterapi og kropsterapi bestående af lydterapi, massage og mindfulness.

Gennem dit forløb, tager vi altid afsæt i dig og de udfordringer du står i. Ikke to klienter er ens og jeg anvender de værktøjer jeg har, til at lave det mest optimale og udbytterige forløb til dig. Ved at arbejde holistisk med krop og sind får din behandling en særlig dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

Terapi for krop og sind

Integrativ Krops- og Psykoterapi er et dybdegående terapiforløb, hvor vi tager afsæt i dine udfordringer og arbejder os dybt ind i dem, både gennem psykoterapi og kropsterapi. Ved at arbejde holistisk, får din behandling en dybde du ikke møder mange andre steder. Integrativ Krops- og Psykoterapi handler om at hjælpe dig tilbage til dit kerneselv. Der hvor du allerhelst vil være, men hvor dine forsvar forhindrer dig i at leve.

Som menneske er jeg anerkendende og nysgerrig. Rummet vi skaber sammen er fortroligt, tillidsfuldt og anerkendende med respekt for dig og dit liv.

Som uddannet Corrective Sounds behandler, fylder lydhealing ofte meget i den kropsterapeutiske del. Her undersøger vi kroppen for ubalancer gennem en kinesiologisk muskeltest og via lydterapi afbalancerer vi kroppen, så den finder tilbage til sin optimale vibration. Ud over Corrective Sounds anvender jeg åndedrætsteknikker, mindfulness og dybdegående Matrix Rhythm massage til at hjælpe kroppen tilbage i balance.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at skrive eller ringe til mig. Inden vi starter er det vigtigt vi har lavet en god forventningsafstemning:
 
  • Vi mærker at kemien er god
  • Vi bliver sammmen klogere på hvad du har brug for
  • Du får indsigt i hvordan jeg kan hjælpe

Book en gratis personlig samtale

Terapiforløb hos Bagnkop MindBody

Terapiforløbet foregår i min private klinik i Frederikshavn, ude i virksomheden eller online. Hvor end vi er, skaber vi sammen et tillidsfuldt, trygt og fortroligt rum. Her er der al den plads du har brug for, så du kan udtrykke dig frit og åbne dig op for de tanker du går med. I sessionen tager vi afsæt i hvordan dine oplevelser fylder i dit sind og i din krop. 

De kropsterapeutiske værktøjer jeg anvender kan bestå af: Integrering af følelsesmæssige oplevelser i krop og sind, kinesiologisk lydterapi, energetisk afbalancering, åndedrætsteknikker, mindfulness mm.

Vi tager altid afsæt i det ønske du har for dit fremtidige liv. Din unikke udviklingsproces er i fokus og terapiforløbet bliver tilrettelagt individuelt herefter. Mellem sessionerne aftaler vi hvordan du kan nære din udviklingsproces, så du på sigt får integreret din ønskede tilstand i krop, sind og sjæl i alle aspekter af dit liv.

psykoterapi Frederikshavn
coaching frederikshavn
alternativ behandling

Det siger klienterne

Om Bagnkop MindBody

Bagnkop MindBody er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop og dit sind.

Mine behandlinger egner sig både til mennesker, der ønsker at arbejde forebyggende med deres mentale sundhed og til mennesker hvor stress, angst, depression og fysiske smerter er blevet en stor belastning.

Som tidligere skolelærer og skoleleder med flere diplommoduler i ledelse og kommunikation, en Cand.Mag. i “Læring og forandringsprocesser”, certificeret “Corrective Sounds behandler”, uddannet Yoga instruktør og mit nuværende uddannelsesforløb som “Integrativ krops- og psykoterapeut” (1. års stud. ved Tobias-Skolen), kan du forvente et dybdegående terapiforløb, som bliver tilrettelagt præcis dine særlige behov og udfordringer.

Med disse erfaringer og kompetencer får din behandling en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

terapi for krop og sind