Et liv uden smerter og ubehag

Smerter og spændinger i kroppen kan have store konsekvenser for vores liv. Et liv i smerte er ofte et liv med manglende energi og overskud. Det er enormt udmattende og stressfyldt af være belastede af smerter.

Smerter kan opstå på forskellig vis. Flere og flere undersøgelser viser dog af mange smerter er psykosomatiske, hvilket betyder at en lang række smerter har forbindelse til psykologisk og emotionel stress. Psykosomatiske smerter er et bevis på hvilken stor magt sindet kan have over kroppen. Udtrykket psykosomatisk betyder at virkelige og fysiske symptomer, stammer det der ligger gemt i vores underbevidsthed. 

En “normal” somatisk smerte skyldes derimod en bestemt organisk årsag i kroppen såsom inflamation, betændelse mv.

Både psykoterapi og alternativ behandling viser igen og igen at have effekt på både psykosomatiske og somatiske smerter og ubehag.

Terapi for krop og sind

Et InTune Therapy forløb hos Bagnkop MindBody vil omhandle en kombination af krops- og psykoterapi.

Corrective Sounds metoden anvendes ofte og er en alternativ behandlingsmetode, der har rod i energi medicin og balancerer krop, sind og sjæl ved hjælp af kinesiologi og lydterapi. 

Matrix Rhythm Therapy er ligeledes en effektiv og dybdegående metode, der ofte anvendes i behandlingsforløbet. En dyb og blid massageform, der udrenser kroppen for ophobede affaldsstoffer.

Er krop, sind og sjæl i balance fungerer kroppens selvhelbredende kræfter optimalt og du kan slippe dine smerter og ubehag. Denne balance kræver mere end en afbalancering og massage. Gennem forløbet taler vi også om din livsstil, kostvaner, sociale relationer og personlige ståsted i livet.

Psykoterapi frederikshavn
Corrective sounds

Book en personlig samtale

Terapiforløb hos Bagnkop MindBody

Terapiforløbet foregår i et tillidsfuldt, trygt og fortroligt rum i min klinik i Frederikshavn. Her er der al den plads du har brug for, så du kan udtrykke dig frit og åbne dig op for de tanker du går med. I sessionen tager vi afsæt i hvordan dine oplevelser fylder i dit sind og i din krop. Samtale- og kropsterapi fylder ofte ligeværdigt i en session.

De kropsterapeutiske værktøjer jeg anvender kan bestå af: Integrering af følelsesmæssige oplevelser i krop og sind, kinesiologisk lydterapi, energetisk afbalancering, åndedrætsteknikker, mindfulness mm.

Vi tager altid afsæt i det ønske du har for dit fremtidige liv. Din unikke udviklingsproces er i fokus og terapiforløbet bliver tilrettelagt individuelt herefter. Mellem sessionerne aftaler vi hvordan du kan nære din udviklingsproces, så du på sigt får integreret din ønskede tilstand i krop, sind og sjæl i alle aspekter af dit liv.

Bagnkop MindBody
Corrective sounds
coaching frederikshavn
Alternativ behandling Frederikshavn

Det siger klienterne

Om Bagnkop MindBody

Bagnkop MindBody er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop og dit sind.

Mine behandlinger egner sig både til mennesker, der ønsker at arbejde forebyggende med deres mentale sundhed og til mennesker hvor stress, angst, depression og fysiske smerter er blevet en stor belastning.

Som tidligere skolelærer og skoleleder med flere diplommoduler i ledelse og kommunikation, en Cand.Mag. i “Læring og forandringsprocesser”, certificeret “Corrective Sounds behandler”, uddannet Yoga instruktør og mit nuværende uddannelsesforløb som “Integrativ krops- og psykoterapeut” (1. års stud. ved Tobias-Skolen), kan du forvente et dybdegående terapiforløb, som bliver tilrettelagt præcis dine særlige behov og udfordringer.

Med disse erfaringer og kompetencer får din behandling en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

Massør Frederikshavn