Meningen med livet

meningen med livet

Hvad er meningen med livet? Hvorfor står du op om morgenen? Hvad ser du frem til? Hvad giver dig energi?

Disse spørgsmål er vigtige at besvare, for at du kan bevæge dig i retningen mod det liv du ønsker at leve.

Beslut dig for om du ønsker at leve livet som Tigerdyr eller Æsel.

Positivt mindset

Tigerdyr vs Æsel

Æseldyret er sortseer og bekymrer sig konstant. Tigerdyret er bekymringsfri, lader sig ikke nemt provokere, ser lyst på tingene og springer let videre til det næste. Dette mindset tiltaler mange, men kan være svært og måske urealistisk at praktisere i virkeligheden. Men der er elementer i Tigerdyrs mindset, som vil gøre vores liv en del lettere.

Ved ikke bekymre sig om fremtiden eller kruble over fortiden, vil øge vores tilstedeværelse i nuet. Det er faktisk påvist, at 85% af alle bekymringer aldrig bliver til noget, så det giver heller ikke mening af kruble.

Når vi lader os provokere / forstyrre, trænger negativ energi ind i os og forstyrrer vores krop og sind. Vores tanker og følelser belaster vores fysiske legeme og kan i sidste ende forårsage sygdomme. Under Corona pandemien, så vi hvordan rigtig mange blev ramt af depression og ensomhed. På samme måde kan vi skabe glæde og optimisme ved at se lyst på tingene, fylde os med håb og glæde over hverdagens små mirakler.

At dvæle med problematikker, konfliktfyldte relationer, samfundsmæssige udfordringer er usundt. De skal enten løses og kan de ikke det, såsom pandemien, så må vi vende blikket i andre retninger og finde andre ting at fokusere på. Er du på en arbejdsplads med dårligt psykisk arbejdsmiljø, som stresser dig fysiske og mentalt, så er det vigtigt at du vurderer om det er noget du kan ændre på eller må skifte job for at komme ud af.

bio tuning

Det positive mindset

At være et positivt, bekymringsfrit menneske, som ser lyst på tingene er ikke et menneske som siger ja til alt, for så mister vi os selv.

I arbejdet med at finde ind til et mindset, der giver dig værdi, må du mærke dybt efter i dine grundlæggende værdier. Hvem er du?

At leve efter dine egne værdier på en positiv måde, kan kræve at du rydder op i din egen måde at kommunikere på og i dem du omgås med.

Vi kan ikke alle stemme på det samme parti, eller have de samme økonomiske præferencer eller indstilling til plastikkirurgi. Derfor må du i hver situation overveje hvordan du agerer i situationer, hvor du bliver ramt på dine egne overbevisninger. Kan du og det andet menneske blive enige om at være uenige og gå bekymringsfrie og glade til det næste samtaleemne, eller må i blive enige om at uenighederne er for store og I må gå hvert til sit. At blive mødt og anerkendt for det menneske man er, med de holdninger og værdier man har er vigtigt – og det gælder begge veje! Vi må aldrig tage et andet menneskes værdisæt fra dem, fordi vi har en overbevisning om at vores egen er den helt rette. Der er mange sandheder i verden, din er kun én af dem.

Tips og tricks

Rejsen ind i dig selv kan være svær og lang. Her er nogle gode fif til at komme igang med at ændre dit mindset til et mere positivt og livgivende.

  1. Find ud af hvad det er, der påvirker dig negativt, og det der er begrænsende for dine tanker og overbevisninger.
  2. Nedbring graden af negative ydre påvirkninger, konstruktivt og målrettet.
  3. Erstat begrænsende overbevisninger med nye. Det kan kræve du skriver positive affirmationer ned, som du skal bruge når negative tanker kommer.
  4. Meditere dagligt i 15-30 minutter. En god ide er at starte med guidede meditationer og åndedrætsøvelser.
  5. Som en start kan det hjælpe at søge yderligere hjælp til processen hos en kompetent behandler, som kan hjælpe dig med at udrense tanker og handlemønstre, der har sat sig i dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Call Now Button