Krops- og psykoterapi

På nuværende tidspunkt er jeg 2. års studerende på Tobias-Skolen. Derfor er det muligt at få sessioner til studerende pris.

På Tobias-Skolen hedder psykoterapi uddannelsen “Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapi”. Den sigter mod kropslig og energetisk balance, frigørelse fra sindets fængsler/psykiske blokeringer samt sjælelig udfoldelse. 

Uanset om din udfordring har et kropsligt, psykisk eller åndeligt udtryk, lærer jeg på Tobias-Skolen at møde problematikken, på det plan og med de værktøjer, der giver den dybeste forløsning.

Krops- og psykoterapi

Krops- og psykoterapi hos mig, betyder at vi arbejder holistisk med hele dig med afsæt i dine udfordringer uanset deres ophav. 

Jeg hjælper dig med din stress, angst, depression og fysiske udfordringer. Ønsker du at udvikle dig som menneske, så sidder jeg også klar til at hjælpe dig med at realisere dine drømme og ønsker. Jeg brænder for at hjælpe dig med at anskue livet fra nye vinkler, åbne op for de erfaringer, som har sat spor i dig og hjælpe dig med at leve dit liv fra et sundt sted i dig selv.

psykoterapi Frederikshavn

Det siger klienterne

psykoterapi Frederikshavn
kropsterapi og psykoterapi
alternativ behandling