Booking

Velkommen til Bagnkop MindBody’s bookingsystem.

Her kan du booke tid til dit næste behandlingsforløb, finde kommende yogaforløb, events og workshops samt købe gavekort til en du holder af. 

I mit online booking system kan du nemt og bekvemt selv finde den tid, der passer dig bedst. Kan du ikke finde en tid, der passer ind i din kalender, så tøv ikke med at tage kontakt, så finder vi en passende tid til dig.

 

Terapiforløb hos Bagnkop MindBody

Ønsker du at gå i gang med en personlig udviklingsproces hvor du får indsigt i dig selv som menneske og får værktøjerne til at slippe din stress, angst, depression, fysiske belastninger mm? Så anbefaler jeg at du booker en “Gratis personlig samtale”. På den måde kan vi sammen skabe et unikt forløb, afstemt dine unikke behov.

Er du erhvervskunde og ønsker at opstarte et coaching forløb til en medarbejder eller en workshop, så kontakt mig for at aftale et opstartsmøde, hvor vi kan koordinere forløbet ud fra jeres unikke behov.

Jeg ser frem til at møde dig i min klinik eller ude i din virksomhed. Her på siden kan du læse mere om mig, mine behandlinger og om hvordan jeg griber din mentale sundhed og trivsel an. 

Bagnkop MindBody

Det siger klienterne

Om Bagnkop MindBody

Bagnkop MindBody er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop og dit sind.

Mine behandlinger egner sig både til mennesker, der ønsker at arbejde forebyggende med deres mentale sundhed og til mennesker hvor stress, angst, depression og fysiske smerter er blevet en stor belastning.

Som tidligere skolelærer og skoleleder med flere diplommoduler i ledelse og kommunikation, en Cand.Mag. i “Læring og forandringsprocesser”, certificeret “Corrective Sounds behandler”, uddannet Yoga instruktør og mit nuværende uddannelsesforløb som “Integrativ krops- og psykoterapeut” (1. års stud. ved Tobias-Skolen), kan du forvente et dybdegående terapiforløb, som bliver tilrettelagt præcis dine særlige behov og udfordringer.

Med disse erfaringer og kompetencer får din behandling en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

Massør Frederikshavn
Corrective sounds
yoga og mindfulness
coaching frederikshavn